Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pfffffsadasfh

To takie niesprawiedliwe!

Polecane posty

Gość pfffffsadasfh

Jestem taka wściekła! Chciała bym być bogata żeby kupno ipoda a tym bardziej iphona było pestką. Itd. Bogaci maja problem z rodziną że nie maja dobrych kontaktów takie bla bla bla. Ja mam masę problemów! Nie dość że nikt w rodzinie mnie nie szanuje to jeszcze nie mam ani przyjaciół , ani koleżanek ani znajomych .Przez wszystkie klasy podstawówki i gimnazjum byłam poniżana traktowana jak margines społeczny! co piątek siedzę w domu. TERAZ WAKACJE I CO ? NIC - NUDY NUDY NUDY! Mimo że nie jestem najbiedniejsza to i tak mnie nie zadowala! Chciała bym raz wyjść do sklepu i kupić sobie wszytko to na co mam ochotę. :(

Gość Pretty woman............
najpierw wyjdz do ludzi jak nie masz odwagi to sa rozne portale NK FB I tam prosciej Ci bedzie znalezc bratnia dusze znajomych itd siedzenie na kafe i użalanie sie nic Ci nie da a Ile masz lat? tertaz sa wakacje mozer znadziesz jakas prace i kupisz sobie tego i poda :)

Gość pfffffsadasfh
ta tu nie chodzi o ipoda ;/ nikt mnie nie lubi w szkole się na mnie naśmiewają. mam 17 lat

Gość Pretty woman............
ale dlaczego tak jest ? podaj przyklad , bo powodow moze byc mase? dlaczego sie nasmiewaja?