Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesmialydfr6767

podryw na kareczki wrzucane do toreb ,siatek itp kobietom

Polecane posty

Gość niesmialydfr6767

co sadzicie o moim patencie pisania na karteczkach textu-podobasz mi sie odezwij jesli masz ochote i podaje moj nr gg i imie, i gdy widze kobiete ktora mnie kreci na ulicy przystanku itp i jest gdzie wrzucic ,to dyskretnie jesli sie uda wrzucam karteczke wielkosc dowodu i potem czekam na odzew na gg,co sadzicie ? nie krytykujcie z gory bo powiedzmy sobie szczerze wiele jestr samotnych kobiet,faceci na ulici bardzo rzadko podrywaja je, konczy sie tylko na spojrzeniach, podrywane sa zazwyczaj po alkochulu lub narkotykach na imprezie ale nie na ulicy.

Gość bez skórki
a jaki masz odzew?

Gość dfdfd
wezmą Cie za złodzieja jak bedziesz majstrował im przy torebkach ;p kobiety maja w nich bałagan wiec sporo sie naczekasz zanim znajdą

Gość jauiyu88
jeszcze nie wrzucilem, od jutra zaczynam operacje karteczka,ale pytam was jak wy byscie zareagowaly gdyby wam ktos wrzucil karteczke zakladajac ze jestescie singlem

Gość iowejwiohweih
nie odezwalabym sie. bo po co? nie wiem jaki jest, jak wyglada.. moze jakis debil, albo pasztet? jak bym miala ochote na jakies pisaniny z kims anonimowym to bym na czat weszla czy sama kogos na gg znalazła.

Gość zluzowana mańka
a do twojej torby też można karteczkę wrzucić? :D dziecinada

Gość porucznik dub
myślę, że jeśli zaczniesz akcję na dużą skalę to jakiś odzew będziesz miał statystyka :D

Gość tylezzeeeee
gorzej bedzie jak sie jakas odezwie i nie bedziesz wiedzial ktora :D wtedy by sie pewnie wkurzyla, ze nie jest jedna a jest takich zlowionych na karteczki wiecej :P

Gość Mems
Niektórzy nie mają gg, trochę kiepski pomysł. Już lepiej tel, chociaż nie wiem, czy chciałabym z takiej oferty skorzystać. :)

wedlug mnie to dobry pomysl...faceci zwykle nie maja odwagi zagadac..i po wymanie spojzen zwykle sie juz wiecej nie zobaczylibyscie..a tak masz zawsze szanse..oczyswiscie jesli zauwazysz jakies zainteresowanie z jej strony bo inaczej wezmie cie za nieudacznika:)

Gość policyn
odezwie sie...ale policja i pojdziesz siedziec za majtki dyskretny molestancie walikoniu ...i po co te gg? Zagadaj na ulicy a nie podrzucaj smieci !

Gość mnie po 5 latach przestali
w podstawowce zrobiloby to furore

no fakt jak nie bedziesz wiedzial ktora to wtopa totalna hehe...nie wiem dlaczego wysmiewacie chlopaka..1% facetow ma tylko odwage zagadac na ulicy lepsze to niz patrzenie sie jak w slup bo ze strachu byscie posrali sie w gacie jakbyscie mieli podejsc;p