Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skonfabulowana

Brak tamponu...

Polecane posty

Gość skonfabulowana

miesiac temu mialam pierwszy raz w zyciu taka sytuacje, ze chcialam podmienic tampon, a okazuje sie ze go nie mialam w sobie. bralam lusterko, wkladalam sobie palec i nie bylo go. pomyslalam ze moze nie wlozylam juz bo to byl sam koniec okresu i to byl najmniejszy tampon. niestety tydzien pozniej podczas gdy napielam miesnie brzucha wypadl ze mnie. czyli jednak tam byl - tylko gdzie? ani sznurka, ani tamponu nie moglam znalezc. teraz znow mam podobna sytuacje, znow sam koniec okresu, cienki tampon i znow go nie ma. nie umiem go wyczuc wlacem, z reszta jak ja moglam go tak pochlonac? sadzilam ze wtedy to byl przypadek i normlanie nie jest to mozliwe, wiec w tym miesiacu juz nei myslalam o tym, a tutaj... mogl wejsc on az tak gleboko zeby go nie wyczuc palcem? wiem, ze moge isc do gina, ale wizyte mam za 1,5 tygodnia, a do tego czasu woalalbym sie go juz pozbyc...

Gość Maggie Opap
Zapomniałaś ze wyjełas. ja kiedys wsadziłam jeden za drugim:( ale wyczulam ze cos we mnie siedzi. Nie martw się, macica nie wsysa tamponów:)