Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawa bezrobotnych

Prawa dla ludzi bezrobotnych!

Polecane posty

Gość prawa bezrobotnych

1. Powinni miec oplacane rachunki a) za mieszkanie lub dom b) gaz c) prąd d) telefon stacjonarny e) abonament telewizyjny f) abonament dekodera antenty satelitarnej 2. Bezrobotni powinni dostawac wyplate od panstwa a) od 3000-4000 tysiecy zlotych 3. Wyżywienie a) mieso (kotlety, kurczaki, ryby) - 30 kilo miesięcznie b) mleko, masło (40 sztuk) c) pieczywo (dostarczane codziennie w opiece społecznej) d) słodycze ( dostarczane codziennie w opiece społecznej) 4.Ubrania - Bezrobotni powinni byc zabierani do luksusowych budikow by mogli sobie wybrac ubranie na koszt panstwa lub uni europejskiej.

Ja nic nie piłam! Twierdzę że państwo lub unia europejska mają obowiązki wobec ludzi bezrobotnych, którym się nie powiodło w życiu, tacy ludzie również zasługują na odrobinę luksusu.

Gość fdghgfhgfhgh
ahahaha usmielem sie......wiec w tym kraju nikt nie chcialby pracowac buahaha

Gość aguśka;)
To to chyba piszesz żeby ludzi wkurzać od rana ! Człowiek zapierdziela 8 godzin za marne 1500 zł a ty dla bezrobodnych 3 tysiace chcesz, za darmo! ruszyć dupska do roboty darmozjady ! jak bedą chęci to się praca znajdzie, albo nie, wszyscy bądzmy bezrbobotni a państw niech nam da 3 tysiące jedzenie i oplaci rachunki ! kuźwa !!!!!!!!

Gość
ta jasne dla darmozjadow ;) a ty czlowieku zapierdalaj za najnizsza krajowa jakby tak bylo to wszyscy byliby bezrobotni nawet urzednicy co niby te zasilki wyplacac maja wykombinuj lepsze prowo \ swoja droga ja uwazam ze nie powoinno byc zadnych zasilkow pienieznych dla ludzi z mopsu, tylko przynosilby taki rachunek za mieszkanie, prad, gaz i gmina by mu placila, jedzenie z caritasu w miare potrzeb i bylby spokoj, wreszcie by sie nieroby do pracy wziely zamiast chlac

Gość Tipitipi
Ale jesteś zachłanna . Bezrobotny nawet jakby dostał te 1000 to by sie cieszył bo bądź co badź jest to odciążenie . Miej 1000 a nie miej.

Gość usmialam sie jak kon
....do luksusowych buDikow.....hahahahaha:D:D:D:D:D:D:D

Gość wrednamalpa26
ja powiem tak sama korzystam z pomocy MOPS-u i nie chleje za te pieniądze a i dodam że pracuję za najniższą krajową i naprawdę nie jestem w stanie utrzymać siebie i dwoje dzieci za te pieniądze

Gość w niemcczech jest
opłacone mieszkanie i dostają z 300 euro miesziecznie a za luksusy to sami musza płacic