Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antykomuch

Zielony Oleksy u Bronka

Polecane posty

Gość antykomuch

Dzisiejszy "Super Express" ujawnia, że były premier Józef Oleksy (SLD) został powołany przez prezydenta Bronisława Komorowskiego do Narodowej Rady Ekologicznej działającej przy Pałacu. Gazeta przypomina, że były premier nie potrafi ostatnio odnaleźć się na scenie politycznej. Bronisław Komorowski uznał, że Oleksy przyda mu się jako doradca ds. ekologii. - Bardzo podoba mi się, że prezydent chce dbać o środowisko naturalne. Cieszę się, że mogę w tym pomóc - mówił Oleksy po swojej nominacji. Józek! Mordo ty moja!

No szok! Znowu ta komuna bruździ i uciska. Najpierw Smoleńsk (no wiadomo to SLD z Tuskiem dymili) teraz ekologia! co następne? Zaczną nam ogórki kiszone wyjadać z lodówek? Czeba walczyć z patologiom! :D

Gość józef oleksy .
józef oleksy

Gość Ekotrader
10:05 [zgłoś do usunięcia] Mellygion Mellygion.Zamiast-sorry za mocne słowo-pieprzyć od rzeczy, zastanów się na chwilę jaki sens ma taki a nie inny dobor personalny do tzw "Rady ekologicznej".Akurat osoba jakiej dotyczy ten cytat mimo rozmaitych afer wokół niej ma w pewnym sensie u mnie sympatię.Ten człowiek potrafił i potrafi bardzo celnie zdiagnozować wiele różnych problemów związanych choćby z sama tzw polską lewicą.Parę razy nawet mimowolnie przyczynił się do "obnażenia" fragmentu panujących wokół niej układów.Pojawia się jednak pytanie.Cóż za wkład w skutecznie działanie na rzecz zasady zrównoważonego rozwoju i ochrony środowiska,praw zwierząt itd itp może mieć ktoś kto jest znany na scenie politycznie ale chyba nie miał wcześniej zbyt wiele wspólnego z tego typu inicjatywami choć mogę się mylić. Najpierw się zastanów nad tym zamiast wypalać z postami w jakich już sugerujesz dopatrywania się kogoś w czymś jakichś rzekomo spisków.Nie sądzisz,że to tego typu inicjatyw przydatni byliby ludzie jacy fachowo lub społecznie siedzą w tym na codzień?

Gość czy upadłby PRL czy nie
oleksy i tak zostałby prezesem narodowej rady ekologicznej