Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciuciu Ruciu

Jakie zabawki dla dziecka 6m+, co u Was zrobilo furore ? A co okazalo sie kicha?

Polecane posty

Gość Ciuciu Ruciu

j.w.

Gość u mnie wszystko co nei było
zabawką robiło furorę butelka plastikowa itp.

Gość u nas garnuszek
na klocuszek FP. do tej pory go uwielbia (ma 14mieisiecy)

Gość Ewela_19
Furora - większość prostych drewniaków. Kicha - większość przekombinowanych plastików. To tak pokrótce. :)

Gość miraaatooodoo
Kichą okazało się większośc zabawek.. a furrorę robią klucze, pilot, telefon, gazety, stare kasety VHS.. Ogólnie wszystko co dziwne i co raczej do zabawy nie służy;)

Gość jksahdn
moja corka ma 8mcy i uwielbia pilot z tv , miseczki, pojemniki itd... ale mam tez zabawki np taka kostka ktora oddaje dzwieki zwierzat i mieni sie na kolorowo to ja tez bardzo lubi:) mysle ze w takim wieku dziecko zabawi sie byle czym. wczoraj bawila sie lyska stolowa i miska metalowa

mój to tylko kablami sie bawi, A i jeszcze jedną zabawką telefonem fp. A reszta zabawek leży w dwóch pokojach. Już mu więcej nic nie kupię, bo tylko graciarnie mi z domu robi. A wogóle sie tym nie bawi.

Gość Ewela_19
I tak jak u większości z was, hitem są wszelkie przedmioty codziennego użytku. :) Drewniane przybory kuchenne, prasa, różne naczynia, przybory piśmiennicze, telefon, kalkulator itp. Trzeba ciągle uważać za co się łapie.

Gość wredna małpa27
mam synka 2 latka i córkę 6 lat.do tej pory kupowałam im zabawki tylko markowe np.fisher,kiddieland tiny itd. ale teraz stwierdzam że to chyba ja chciałam zaspokoić swój niedobór z dzieciństwa gdy miałam 2 lalki i misia :) a ich najlepiej cieszy ciastolina,kredki,farby. w wieku 6 mies syn lubił bawić się pilotem ,telefonem jednym słowem wszystkim co nie dla niego ale to tak na ogół jest u wszystkich dzieci są trzy zabawki którymi bawili się najdłużej -laptop fisher,garnuszek i arka kiddieland :)

Gość mami454
Zawsze popieram wszelkie zabawy edukacyjne. Moja córka uwielbia gry typu "memo" i inne zręcznościowe jak na przykład łowienie ryb magnesowych lb tworzenie dziecięcej biżuterii. Inspiracji przeważnie szukam na kidek.pl gdzie znajduje fantastyczne pomysły na zabawki i gry z córką

Gość Munia19mies.miśki
Ja tak jak wredna małpa kupowałam co uważałam-a to trzeba za rączke i do sklepu z dzieckiem żeby samo wybrało Moje wybrało furę za cztery stówy i obciachowy wózek dla lalek chociaz ja jej już dwa kupiłam Furę zostawiłyśmy,wózek zabrałyśmy do domku i jest to jedna z jej ulubionych zabawek-warto więc dać prawo wyboru zabawek dziecku,zamiast dumać co kupić.

Gość akrylik
telefon, pilot, laptop, swiatlo zapalanie i gaszenie, pudelko wkladanie i wyjmowanie, szczoteczki do zebow, plyty dvd wyjmowanie z polek, ksiazeczki wydajace dzwieki zwierzatek, mala zjezdzalnia do samochodow, wiatraczek z lizaczkiem na koncu bezpieczny dla dziecka

U nas podobnie , do około roku czasu największym zainteresowaniem cieszyły się rzeczy codziennego użytku. Dużo kupowalam zabawek FP i z perspektywy czasu wiem, że to były pieniądze wyrzucone w błoto dziecko wykazywało minimalne zainteresowanie nimi.

Gość maryjetta.
A moja corka bedac mala dostala od sasiada taka przedwojenna gumowa wrone o.O I o dziwo do dzisiejszego dnia to jej ulubiona zabawka,a ma 6 lat Pozatym wiekszosc zabawek okazaly sie klapa. Z tego co zauwazylam to teraz bawi sie jedynie kuchenka, 3 ulubione pluszaki, zabawki zwierzeta i takie male laleczki ala Lady Gaga Jak byla mniejsza to tylko domowe rzeczy jak pilot,komputer, telefon, garnki Czasem pozwalam sie jej mna opiekowac...tzn ja udaje dziecko a ona robi mi jedzenie i ma wielka frajde ;D Lalki barbie to wogole klapa