Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankahooliganka

BMW e46- kto pomoze naprawic?

Polecane posty

Gość ankahooliganka

wczoraj wyczyscilam EGR- byl totalnie zafajdolony.... efekt? bunia przestala kopcic :D ale mam problem z elektrozaworami podcisnienia... kto wie, gdzie u mnie jest ten od EGR? bo chcialam przeczyscic te filterki szlam po tym kablu od EGR i przy bagnecie, pod kolektorem ssacym jest taki maly plastikowy piertolnik- tylko ze ta czesc jest stala, nie da sie jej rozebrac...

Gość czesc dresy
🖐️

oj chyba forume pomyliłaś tu można się tylko dowiedzieć jak stracić prawictwo/dziewictwo, jakim się jest idiotą, że nie zna się zasad ortografii, że hujową sukienkę/bluzkę.buty sie kupiło, że jest się paskudną zakompleksioną stara babą... itp ale jak samochód naprawić...? zdecydowanie nie tutaj! :classic_cool:

Gość ankahooliganka
no mi tez jeszcze sie nie zepsula, troche zle sformulowalam temat troszke chcialam sie przy niej pogrzebac i wyczyscic to i tamto zauwazylam, ze na forum jest sporo mezczyzn, w kazdym watku opowiadaja o swoim drogim i szybkim aucie... chyba troche fantazjuja hehe trza sie zalogowac na forum bmw :)

Gość jakakakakakakak
Jest temat o milosnikach BMW tutaj , tylko na nim najczęściej sa oboby póżno wieczorem

Gość obiektywna_ehe
To nie wina EGRa, po prostu siadł Ci PAP/DPF i auto Ci sie zatyka.... Wywal to ustrojstwo i juz