Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość różyczka3112

Bravo Girl - "najciekawsze" listy do Redakcji. Fake czy prawdziwe problemy?

Polecane posty

Gość koomikmol
Pisze do was ponieważ mam ogromny problem. W naszej klasie są już tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka) lolll wymyślone . Ah polskie społeczeństwo..

Gość różyczka3112
najlepsze jest to, że podobne pytanie zamieściłam na forum dla nastolatków i tam większość mówi, że to prawda ...

Gość fionka9999
tematy naciagane jak na forum kafeteri:D

{ Karol, lat 18 Długo zastanawiałem sie aby napisac ten list do Waszej Redakcji , ale sądze ,że możecie pomóc rozwiązać mi mój problem. Otóż w wakacje poznałem pewną cudowną dziewczyne Monike , jest w moim wieku i jest już doświadczona. Po tygodniu zaproponowała mi abyśmy zaczęli sie kochać , ale ja sie boje i przed tym "pierwszym razem" mam pytanie czy mój członek może utkwić w jej pochwie ? I co mam zrobić i jak sie zachować jeśli tak sie stanie i nie będe mógł go wyjąć. Prosze o szybką odpowiedz , bo jesli nadal bede bał sie tego zrobić to ona przestanie mnie kochać. } :D Dobre te listy..

Gość hahahahahah
historia z kaszanka tez dobra :D

Gość nie przeczytałam ale
patrząc po pytaniach jakie pojawiają się na kafe to jakoś mnie nic nie dziwi. Poziom edukacji seksualnej nastolatków jest przerażający.

Gość gfdjkhdgkhgk
Ela, lat 12 Kochana Kasiu! Ostatnio współżyłam z moim chłopakiem bez odpowiedniego zabezpieczenia. Teraz (po 4 miesiącach od tego zdarzenia) zauważyłam małego guza pod kolanem. Czy może to być ciąża poza maciczna??!! Proszę pomóż !

"Ela, lat 12 Kochana Kasiu! Ostatnio współżyłam z moim chłopakiem bez odpowiedniego zabezpieczenia. Teraz (po 4 miesiącach od tego zdarzenia) zauważyłam małego guza pod kolanem. Czy może to być ciąża poza maciczna??!! Proszę pomóż !" :D:D:D:D:D:D moim zdaniem te listy to bzdura - przynajmniej ja chcę w to wierzyc...

Gość złota_rybka56
Myślę, że większość jest zmyślona, ale zdarzają się też takie które mają odzwierciedlenie w rzeczywistości. Wątpię żeby naprawdę po świecie chodziły takie tumany jak autorka pierwszego 'problemu'.