Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drobniutka 22 lata

Moja fantazja co nigdy sie nie spelni, - byc brana przez 3 Murzynow

Polecane posty

Gość drobniutka 22 lata

miejsce akcji - pokoj hotelowy wystepuja - ja, 22 letnia blonynka, 165 cm, 47 kg, szczupla, drobna, bardzo zadbana, biust "b" oraz 3 muskularnych, lysyhc czarnoskorych mezczyzn z kutasami 16-19 cm jeden posuwalby mnie mocno w usta, drugi penetrowal moja cipke, trzeci ruchal w odbytt bez gumkli oczywiscie przeruchaliby mnie przez 1.5 godziny w roznych pozycjach, tak, ze na drugi dzien mialabym miekkie nogi wszycy skonczyliby na mnie, na mojej twarzy, jeden po drugim spilabym ich sperme, tyle ile by sie dalo, reszta nasienia zostalaby na moich wlosach po wszystkihm, nie biorac kapieli ani nie myja c zebow, wyslalabym SMS'A do mojego chlopaka "Kocham Cie Marcinku :*" i zasnelabym blogim snem wtulajac sie w posciel :D

Gość drobniutka 22 lata
w piczu, w paszczu i w żopu

Gość to-ja789
no tak, czasami dzwoni do mnie żona i mówi że mnie kocha. ...ech

Gość a skad one moga wiedziec
jak u nich na wsi takich nie ma :D

Gość ????????????????????
widać że pisze to jakaś małolata. tragedia z tymi dzieciakami:D

Gość fantazja fajna tylko
ci murzyni obrzydliwi. bleee

Gość niezaspokojona koteczka
tyle fajnych chłopaków wokoło a tobie się muziny marzą:( szkoda gadać

Gość pewnie..
mogę zrobić ci tak samo bez 3 murzynow :), zadna rewelacja te 16 - 19 :), ..posredni..a rznąc do odlotu moge kilka godzin :), jak reflektujesz to daj znac..a wymiary 180 cm, 80 wagi, 110 w klatce, silny ponad swoja wage, siła uscisku doni 45 kg, podciagam sie na jednym ramieniu..reflektujesz? A ilość spermy potrafie regulowac więc będziesz mokra jak chcesz :)

Gość niezaspokojona koteczka
no i to się nazywa propozycja nie do odrzucenia :D

Hmm zasadniczo nie ma problemu ze zorganizowaniem czegos takiego. Tyle, ze musialbym popytac znajomych w UK, a oni raczej(choc kto wie-mozliwe, ze by sie skusili jesli rzeczywiscie jestes taka jaka jestes) nie doleca do Polski, bo boja sie barier jezykowych. Zreszta jak znacie ludzi z zachodu, to dla wielu z nich problemem jest powiedzenie slowa w innym jezyku niz rodzimy, nie obrazajac nikogo. Jedyne co jest nieco klopotliwe, to to, ze chcesz "bez gumki". Ja nie jestem zwolennikiem takich zabaw, jesli nie masz co najmniej swiadectwa zdrowia (czytaj aktualne badania) i musialbym miec pewnosc, ze nie chcesz ich zlapac "na dziecko"... W zasadzie jesli naprawde tego chcesz to skontaktuj sie na email nrepeb@o2.pl. Zabawne - ale o ile jestem w stanie raczej zorganizowac cos takiego, to wciaz mam problemy ze znalezieniem dwoch chetnych dziewczat :-( na zwyczajny trojkat ffm.

Gość Trzej murzyni na pustyni
Twoja fantazja może się spełnić. Tyle, że mamy jeszcze kilku braci. Będzie Ci to wadzić?