Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

Przyłączy się ktoś do porannego picia...

Polecane posty

Gość a ja sobei wlasnie wypijal
koneserka a z jkiej dzielnicy? :)

Gość domowe laboratorium
Właśnei się przymierzam do zakupu herbatek ze skrzypem, ktoś tu napisał że facet zaczął łysieć i po tych herbatach od kilku lat ma bujne włosy i zero łysiny /o ile można wierzyć wpisom na kafe:-P Tak profilaktycznie o tym my.slę. No niestety daleko do wrocka ode mnie, chyba 8 godz autem. A ja z przepięknego pojezierza drawskiego, z malutkiej ślicznej mieściny:-D

domowe lab. na wlosy to tez pokrzywa, razem ze skrzypem mozna pic :)

Gość domowe laboratorium
koneserka Ty lepiej na pw zapraszaj... sama widzisz - od rana albo herbata fit, albo kawusia albo piwko... a jeszcze z noclegiem się zaczną zwalać;) najgorsi goście z wymaganiami;)

Gość domowe laboratorium
a ja sobie... -pokrzywy to mam 2 wiadra suszu własnego:-D moja babcia tym włosy płukała a ja piję, smakuje mi

Mój tato łysieje i rok temu ufundowałam mu jakieś kosmetyki itp specjalne na porost włosów i przeciw wypadaniu... niestety tam gdzie prawdziwa łysina nic a nic nie pomogło, za to naokoło ( tato łysieje od czubka głowy) gdzie skóra jeszcze pełna cebulek włosy zgęstniały :) Ja używam dermeny i wody pokrzywowej, włosy nie wypadają, ale nowe mi jakoś nie rosną specjalnie :( Koleżanka opowiadała, że u niej po dwóch miesiącach pełno było małych włosków widocznych np po rozchyleniu przedziałka - ja też tak chce 😭

no to koneserka idziemy dzisiaj na spacer, co? D

mala blondynka to jest bardzo czesty blad myslenia, ze jakies szampony i serum i maski dadza az tyle, bo to trzeba od srodka dzialac, a na zewnatrz po prostu nie szkodzic ;)

a ja taka soie jednA z poludnia warszawy tez :P

No właśnie farmaceutka mi to powiedziała, że jak nie będzie już z czego to włosy cudem tacie nie wyrosną ;) Ale czemu qrwa każdemu ( nawet tacie tam na około gdzie jeszcze włosy miał) tylko nie mi rosną nowe? Zaglądam, szukam... NIC :( Żadnych nowych małych włosków świadczących, że czupryna mi zgęstnieje 😭

ja tez mam slabiutkie te wloski :(