Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juliaaaaaaa

Największym wrogiem cżłowieka jest lenistwo i brak odwagi

Polecane posty

Gość Juliaaaaaaa

do takiego doszłam wniosku.. bo jakby człowiek nie był ani troche leniwy lub tchórzliwy to mógłby osiągnąć prawie wszystko co chce Jak człowiekowi bardzo na czymś zależy ,ale to bardzoto jest w stanie o osiągnąć . nie raz duzym wysiłkiem ,ale jest w stanie Tak myslę ,że gdybym była zawzięta całe zycie i nie byłabym leniwa to dużo bym więcej osiagnęła np mogłam wykorzystać swoją urodę bardziej ,czy jakieś zdolności artystyczne ,czy ogólnie lepiej sobie bym radziła w życiu

Gość skucha ze
Juliaaaaaaa -sama lepiej bym tego nie ujęła:) Mi brakuje i jednego i drugiego a poza tym niczego więcej... reszta w duuużym nadmiarze:-D

Gość erererrert
to prawda...

Gość Juliaaaaaaa
ma tyle ,że uroda wbrew pozorom zalezy też po dużej cześci od nas. gdyby żadna kobieta nie była leniwa pod wględem dbania o sobie to kobiety wyglądały by o wiele lepiej jako dziecko i nastolatka do 16 roku zycia byłam brzydka bo bardzo zaniedbana ,a potem wziełam sie za siebie i zmieniłam się baaardzo stałam sie ładna przez samo dbanie o siebie , o włosy ,o strój i naprawde wszyscy to widzieli i widza nadal ,ale mogłabym wyglądać jeszcze lepiej gdybym sie bardziej starała , cwiczyła itd I tak zrobie I pod każdym wzgledem człowiek jest w stanie osiagnąć to co wydawało by się nierealne nawet wg ludzi nawet znam dziewczyne która jako dziecko miała lekkie upośledzenie umysłowe. chcieli ją dać do szkoły specjalnej ,ale rodzice się zawzięli i uczyła się w normalnej szkole . dzisiaj jest na studiach i zarabia, poza tym ma narzeczonego! I kto by w to uwierzył? Gdyby człowiek nie był ani trcohe leniwy to nie było by też zazdrości ,wojen ,które biora się z chciwości głownie ,a chciwość bierze się z tego ,że nie spełniliśmy naszych marzen czyli bylismy na to zbyt leniwi lub zbyt tchórzliwi