Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo moij facete

CZY WIDZIELISCIE NA ŻYWO JAKĄŚ HOLENDERKE??CZY TO PRAWDA ZE SA PIEKNE?

Polecane posty

Gość bo moij facete

bo moj maż pracuje w holandii i ciagle mi mowi na skypie ,że holenderki sa sliczne..ja mu mowie ze to na bank polki albo ukrainki i inne slowianki bo tam tez pracuja..a on ,że nie bo mu chodzi o rodowite holenderki.. mowi ze maja naturalne piekne miodowe wlosy ,sa naturalne i mile i wysokie i szczuple..

Gość lady B...................xxxxx
hahaha, nieprawda. są wysokie i przy kości. Twarze mają jak niemki :P chce wzbudzic w Tobie zazdrość :D

Gość genek z rakiem mózgu
Takie są. Śliczne. Nie masz szans, a mąż na pewno Cię zdradzi. To masz jak w banku.

Gość rtttty
Holenderki to pomiesznie Niemki z Angielką :D :D :D , wiec niezły guscik ma twoj haahaa

Gość UIOP890
a moze chodzi mezowi o rase krow holenderki:D:D:D

Gość JA TAM BAWIE DZIECI
zazdrosne baby a bylyscie kiedys w holandii? holenderki sa piekne..

Gość ddfser
hehhehe

Gość ja uzywam nitki
są brzydkie. byłam w amsterdamie jakiś czas. nie wiedziałam ani jednej ładnej holenderki.

Gość tez mam 23 lata i zrobilabym
są wysokie, ale figury maja jak faceci a nie kobiety. Takie Niemki troche.

tak jak w kazdym kraju,rowniez w NL jest mnostwo pieknych jak i srednich kobiet...ale musze przyznac,ze jest wiele pieknych holenderek-wysokie, blond wlosy, szczuple i ladnie ubrane:)

Gość rocznik87
od 4 lat mieszkam w Holandii i jak przeczytalam temat to parsknelam smiecham. albo twoj maz chce wzbudzic w tobe zazdrosc, albo ma jakis dziwny gust... zdarzaja sie ladne i owszem, ale zdecydowana wiekszosc jest poprostu brzydka. maja zupelnie inna urode niz my. nie poznalam czlowieka, ktory by twierdzil, ze holenderki sa ladne. mam wielu znajomych rowniez z innych krajow i wszyscy mamy to samo zdanie:holendrzy to brzydki narod :D

Gość kdkkgf
zazdroscisz chyba holenderki sa piekna tu masz przyklad http://www.google.pl/imgres?q=deutzen+kreus&um=1&hl=pl&sa=N&tbm=isch&tbnid=TmBK8PebE1_hVM:&imgrefurl=http://www.kozaczek.pl/plotka.php%253Fid%253D12387&docid=rfP0MTgqVZs1cM&w=310&h=459&ei=E88yTsO1MNDIsgaxr5npBg&zoom=1&iact=rc&dur=479&page=2&tbnh=154&tbnw=117&start=21&ndsp=18&ved=1t:429,r:8,s:21&tx=74&ty=80&biw=1366&bih=667

Gość kdkkgf
rocznik 87 holenderki sa piekne. WYSOKIE ,CZYSTE ,ZADBANE I LADNIE UBRANE Z KLASĄ MAJA PIEKNE NATURALNE BLOND WLOSY DŁUGIE I LADNE ZEBY

jakbys zobaczyla corke siostry mojego meza to bys zrozumiala-super laska:) zreszta mam wiecej ladnych,holenderskich znajomych:)

Gość Holenderki są piękne
odrazu mozna rozroznic które to Polki czy ukrainki. Polki ubieraja sie jak na wiejska impreze do remizy a holenderki maja klasę

Gość rocznik87
tak jak juz napisalam, zdarzaja sie ladne/piekne holenderki. niestety wiekszosc posiada sredniej jakosci urode... nie wiem, gdzie ty widujesz te holenderki ubrane z klasa. większosc ubiera sie wygodnie i sportowo, malo kobieco. z daleka widac slowianska dziewczyne, poniewaz "my" (w wiekszosci) wygladamy bardziej kobieco i seksownie. jak dla mnie to holenderkom (wiekszosci) brakuje wlasnei tego seksapilu.

Gość Holenderki są piękne
rocznik87 Pozwól ze na ten temat wypowiedza sie faceci bo polki jak zwykle wychwalaja Tylko siebie i mysla że sa pepkiem swiata

Gość rocznik87
moje zdanie podzielaja zarowno mezczyzni i kobiety, ktorych znam. i nie chodzi tylko o Polakow-juz wczesniej wspominalam. jednak jak dla mnie zarowno holendrzy jak i holenderki nie naleza do najpiekniejszych(wiekszosc z nich) poza tym nie uwazam sie za pepek swiata.:D

Gość kdkkgf
zazdrosc