Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elegance

Mówi prawdę...? Ale narobiłam.

Polecane posty

Ja to muszę miec zawsze coś. Trochę jestem narwana.Poznałam sympatycznego Niemca, pisujemy, dzwonimy. W piatek dzwonił i zapytał czy może zadzwonić w sobotę? Nie zadzwonił. W niedz. tez nie. Pomyslałam: facet ściemnie, napisałm mu maila, że nie jestem naiwną Polką, że jak ma kobietę to niech mi tyłka nie zawraca. A co mi tam...Jestem uczulona na brak kontaktów w week,to oznacza, że faceci sciemniają, przerabiałam to. dzis dostaję od niega maila, że miał mały wypadek. I jak niby nic bez wyrzutów mi, tak napisał. Ale może i nie mówi prawdy? Co mam zrobić, doradźcie.

Gość bimbimbim
skoro "mały" ten wypadek to co stało na przeszkodzie, żeby zadzwonił albo choć sms-a wysłał? Nikt nie jest aż tak zajęty, żeby nie znaleźć 3 min na napisanie "hej, miałem mały wypadek, odezwę się po weekendzie".

Tak tez myslę, jak i Wy moi drodzy. To jest bardzo przystojny i ładny facet, jak nie Niemiec:)do tego pracuje na dobrym stołku. Sciemnia? Chyba nic nie odpiszę...No chyba, że napisać :szybkiego powrotu do zdrowia? Jak myslicie?

Postu "mściwej..."powyżej nie będę komentowac, zawsze się znajdzie taka, co jej chleb powszedni na mysli:-D

Bo jesli miał naprawdę wypadek, to zachowałam się nieładnie.:o Ale ze mnie juz taki narwaniec...:-D

napisz szybkiego powrotu do zdrowia i tyle. Zobaczysz czy bedzie kontynuował znajomość czy nie.

Gość bimbimbim
pewnie, że napisz, że mu zdrowia życzysz i nastaw się na wzmożoną czuność. Jakby takie albo inne "wypadki" mu się częściej powtarzały, to bedzie sygnał, ze coś nie gra.

No racja, ja to mam ich wszystkich...ach,ale tyle napisze, dopiero jutro. I nie będę pytać, co się stalo. Jednak jak to jest prawdą, to tym bardziej będę ja...uciekać:-D

Jakby to był ciężki wypadek nie byłby w stanie dziś Ci napisać. Możliwe, że wcale nic Mu się nie stało :o Życz Mu zdrowia i tyle.

Mgła, czy tam dolina...a wczym ta moja "naiwność"???Bo nie rozumiem? Nie jestes zbyt przewrażliwiona?:-) Moja sytuacją? Cieszę się, że w ponurym twym życiu mogłaś się chociaż na kafe "rozbawić",gratuluję!:P

Gość tez uwazam ze jestes naiwna
dziewczyny czemu wy zawsze za wszelka cene staracie sie usprawiedliwic faceta ktory nie dzwoni nie pisze? po prostu ma cie w d.... zrozum jezeli facetowi bardzo zalezy to zawsze znajdzie minutke zeby napisac choc krotkiego smsa i nie wierze w wymowki typu ze "ktos nie miał czasu bo cos tam" nawet siedzac w sraczu sie ta minutka znajdzie ....zeby w tym czasie skleic dwa zdania i wysłac.

Józek, no to mądrość palnołeś, że omal z krzesła nie spadłam:-D Taaa, człowiek powinien nie miec znajomych, zyc jak w buszu! Chłopie, nie wywlekam a piszę! To raz, dwa to ja go pozegnałam wczesniej niż ci się wydaje:P Chyba czytac ze zrozumieniem nie potrafisz! jak bym liczyła to bym nie wyrywała takich tekstów! Chłopie, weź cos na uspokojenie, miło,że tak sie wczulasz w moją sytuację:-D:-D