Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusieńka..

POMOCY!!! NOCNE WSTAWANIE ROCZNIAKA

Polecane posty

Gość mamusieńka..

Już nie mogę sobie poradzić od miesiąca próbujemy z mężem oduczyć małą budzenia się w nocy na jedzenie ale z dnia na dzień jest coraz gorzej!!! Córka wstaje mi 5 razy:( Może to jeszcze za wcześnie???

nie przejmuj się mo synek ma 19 miesięcy i dalej w nocy je czasem dwa razy u koleżanki synek skończyl 3 lata i tez je w nocy także powodzenia bo im pozniej tym gorzej już woda nie oszukasz:) ja juz nie mam pomyslow jak mu nie dam jesc to potrafi ponad godzine płakac do momentu az dostanie a jak nie dostanie to potrafi zwymiorować z płaczu

Gość ooo moj ulubiony temat
hehhhh :( moj syn ma 4 lata i nadal sie budzi w nocy z 3 razy,a to bedzie jeszcze pewnie długo trwać...

Gość mamusieńka..
no co wy mówicie.. przed przepajaniem wstawała 2 razy więc teraz się zastanawiam czy nie zrezygnować i dawać jej z powrotem mleko??

ooo 4 lata to mnie pocieszyłas:) najlepsze jest ze maly jak skonczyl miesiac to przesypial cale noce po 10 godzin a od kad zaczal zabkowac kolo 5 miesiaca to sie zaczelo jedzenie wstawanie i tak jest do dzis a ja mam caly czas nadzieje ze jak mu wyjdzie reszta zabkow to sie uspokoi echh

moj to potrafi zjesc flache 350ml grysiku gestego przed snem kolo 21 i bywa ze o 24-1 w nocy juz placze za jedzeniem zje 200ml kaszki a bywa i tak ze potrafi jeszcze kolo 4-5 rano znowu jesc ... i nie mam na to sposobu zje kolacje kolo 19-20 grysik przed snem wiecej mu nie dam rady wcisnac a i tak glodny:) ja juz sie do tego przyzwyczailam ... i czekam na cud przespanej nocy:) mały troche juz mowi to teraz wola mlekooooo albo jak pytam czy chce zjesc mleczko w nocy to zaplakany mowi taaaaak

Gość mamusieńka..
a moja córka zje tylko 150 na raz nigdy więcej:( Może jakby zjadła na kolacje więcej to by w nocy nie wstawała... ale ona nie chce

ano nie chce bo wie jak moj maluch ze w nocy dostanie:) chciala b ym tez uslyszec rade kogos kto ma taka sytuacje i sie udalo odzwyczaic tego jedzenia:) juz wolala bym zeby smoka doil ale nigdy nie chcial i go od niego odzwyczajac niz od jedzenia