Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość artek12312333

Ktory pierscionek?

Polecane posty

Gość Paprykaa
bazienka, obrączka też mi się podoba.właśnie chce żeby obrczką pasowała z zareczynowym, ładny i prosty. rl;r lepszy taki, niż z wielkim kamieniem- to takie małomiasteczkowe... artek: najlepiej skonsultuj z jej jakimiś przyajciółkami, albo idż do jubilera i zobacz jaki typ jej się podoba, tak wiesz... niby przypadkiem zahaczc ie o sklep :)

Gość dle;
Poobserwuj co nosi, złoto srebr, zapytaj jej koleżankę. To ma być Twój przezent

Gość dle;
Właśnie takie z wielkim kamieniem są teraz njmodniejsze

Gość artek12312333
Moj prezent ale to jej ma sie podobac :) a tu widze ze co kobieta to inny gust ;)

Gość Paprykaa
ja Ci mówię. niby przypadkiem zatrzymajcie się przy witrynie :) lepiej zrobić wywiad, niż później zobaczyć zdezorientowaną minę. Ewentualnie zobacz jaki rodzaj biżuterii nosi. Czy jakieś super wymyślne czy proste, jest to już jakiś trop :)

Gość
o wlasnie przyjaciolki to tez fajna opcja wystajace kamienie sa niefajne bo sie syfia i hacza kolezanka miala wypadek na rowerze to wystajace elementy piersionka przed roztrzaskaniem sie o asfalt zmasakrowaly jej twarz

Gość
dle; Właśnie takie z wielkim kamieniem są teraz njmodniejsze dziecko dorgie co ma moda do czegos co ona bedzie nosic przez kilkadziesiat lat :/

Gość dość wyraźna
1

Gość KreOlka5555
Ja bym wybrała 2 lub 3

Gość artek12312333
No to chyba przy najblizszej okazji przypadkiem zajdziemy do aparta i zrobie maly rekonesans :)

A tak jeszcze poza wyborem z listy, to ja osobiscie np. zlota nie lubie i w zlocie toleruje tylko pierscionek zareczynowy i obraczki. Wg mnie srebrny pierscionek (badz tam biale zloto) wyglada dla mnie jak zwykly pierscionek, ktory moge kupic sobie sama za powiedzmy 40zl. A zloty pierscionek/obraczki to taka klasyka. No ale zalezy co kto lubi. Ja mialam bardzo skoromny pierscionek (biale zloto wymieszane z zoltym) z jednyk "oczkiem", ale bardzo mi sie podobal i nosilam dumnie dopoki facet nie zwial razem z nim :P Musisz tez zwrocic uwage na to, jak pierscionek wyglada na palcu, bo moze wygladac pieknie w sklepie/na zdjeciu, a w rzeczywistosci moze sie okazac przesadzony itp. Mnie podobaja sie np. takie (nie zwracalam uwagi na cene) http://allegro.pl/pierscionek-zareczynowy-szafir-i-brylanty-sd09-i1709606423.html http://allegro.pl/pierscionek-ze-szmaragdem-i-brylantami-i1720469739.html http://allegro.pl/pierscionek-z-cytrynem-i-brylantami-2-50-ct-i1723664263.html Zycze powodzenia :) Jak juz sie oswiadczysz, to zwroc uwage na to w jaki sposob Twoja przyszla zona bedzie sie obchodzic z pierscionkiem przez pierwsze tyg. Bardzo zabawnie to wyglada :)

Gość Paprykaa
pestycyda: ohyda te Twoje pierścionki, jak dla staaarej baby, albo jak z gumy do żucia...jakby mi facet z takim pierscionkiem wystartował to chyba bym się rozpłakała, wolałabym żeby zrobił z gałązki lub zawleczkę od Tymparka :)

papryka dyskutowac z Toba nie bede bo o gustach sie nie rozmawia. Lepiej nosic to, co nosi 3/4 miasta... :)

Gość ludzik123
ja osobiscie dostalam nr 3 i fajnie sie nosi... wiekszosc kobiet jednak woli zaskoczenie i wyjatkowe okolicznosci zareczyn a nie swiadomosc zblizajacych sie zareczyn...

Gość Paprykaa
no spoko, jak Twoje miasto jest malutkie i każdy wie co każdy nosi, no to oko :)

Gość dle;
mi się podoba to co pokazała Pestycyda

papryka skoro miasto powyzej 100tys to dla Ciebie malo... Poza tym widac wlasnie na allegro... Wszystko to samo. I nikt mi nie powie, ze wlasnie zdecydowana wiekszosc nosi to, czego teraz jest na rynku najwiecej.

Gość pioooop
1 jest piękny :)

Gość Paprykaa
dla mnie jakoś dużym miastem nie jest miasto w którym mieszkam, które ma jakieś 250 tys :) każdy ma inne pojęcie wielkosci. ja zauważyłam wśród znajomych, pracowników itd, że mają pierscionki, takie wystającą, wg mnie tandetne :) a nie takie o jakich pisałam wcześniej. Z resztą, ja się nie znam :)

Gość dle;
Mi osobiście nic nie podoba sie tak bardzo żebym to kupiła. Wszystko na jedno kopyto. Czy Apart czy Ktruk naprawde nie ma w czym wybierać.

heh, ale glupie jestescie wszystkie... jakie to w ogole ma znaczenie ta tandetna blaszka na placu... duzy,mały, srebrny,zloty,modny,niemodny i co ma z tego wszystkiego wynikac? I tak wiekszosc z was w ogole na żaden nie załsuguje.

zresztą ja tam bym się ucieszyła z dosłownie każdego, nawet takiego za 100 zł :classic_cool:

Gość dsgbhdrhedheh
mnie się popobaja takie jak pokazała pestycyda, tylko o większej masie 3-4 gram

Gość nataula
najładniejszy jest 3:) Jeśli nie wiesz jaki kupić po prostu zapytaj to będzie najwygodniejsza i najbezpieczniejsza alternatywa zakupu, twoja "kochaneczka" będzie zadowolona a nawet jeśli nie to zawsze będziesz mógł jej powiedzieć, że sama taki sobie wybrała i zero problemów.:)

Gość Landa
http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,kolekcje,Pierscionki_zareczynowe,3743 ten jest piękny:) http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,kolekcje,Pierscionki_zareczynowe,3725 i ten też śliczny tylko je nosić:) a wyjście jest też takie że możesz jej kupić dwa pierścionki napewno będzie z zachwytu skakała do góry:) jeja też bym tak chciała:) Artek a może chcesz mnie się oświadczyć mnie wystaczy pierścionek za 1000 zł:) powodzenia życzę pochwal się jak już będziesz po ośwadczynach:P a wogóle to kiedy masz zamiar się jej oświaczyć??? najlepszy miesiąc to sierpień bo ma R w nazwie i jest dużo okazji wieczorami bo ciepło:)

Gość nataula
oj nie pokazują się moje cudeńka. piękny jest ten za 1790 ze strony 6 nr. wzoru 399 i piękny jest ten za 1490 ze strony 5 nr. wzoru 101.121