Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dasha9311

Lubicie kiedy dziewczyna pierwsza wychodzi z inicjatywą ?

Polecane posty

Dekalogowata--chyba już zgłupiałem do reszty i dlatego taki jakiś.To nie moje metody:P:D

dasha9311 -- Ty się nie patrz,Ty sie ucz.Podobny byłem do Ciebie jak tutaj pierwszy raz zawitałem:D

Jestem... Po prostu i tak nie piszecie na ten temat.. Chciałam żeby ktoś mi doradził ale tak się nie stało...

Gość bgnhgjnjnh
ee tam sie przejmujesz autorko jakimiś zyebami co do tematu - mój facio lubi gdy to ja wychodzę pierwsza z inicjatywą, ogólnie u nas jest różnie, nie ma tak że zawsze to on zaczyna

dasha9311 --mogę ci tutaj bardzo poważny wykład zrobic tylko po co??Kogo to zainteresuje.

bgnhgjnjnh-- nie przejmuje się nimi tylko nie rozumiem po co oni tutaj takie głupoty w ogóle nie związane z tematem piszą.... A myślisz że jeśli to zawsze on zaczynał mogło mu się spodobać że to teraz ja przejęłam inicjatywę? pozdrawiam,,, ;-)

dasha9311 --mogę ci tutaj bardzo poważny wykład zrobic tylko po co??Kogo to zainteresuje ---- duchu zadałam pytanie, ty wypisujesz jakieś głupoty nie związane z tematem... Myślisz że kogoś zainteresowały te farmazony które piszesz?! NIE!!!

Gość zgaga20
dasha9311... ja sadzę ze facetów to podnieca jak czasem dziewczyna przejmie inicjatywe, bo oni wtedy wiedza ze ich partnerka na prawde chce tego zblizenia, a nie tylko godzi sie na to bo on chce. (tyle wiem od mojego faceta :)) a dodatkowo bedzie to dla was jakies urozmaicenie. skoro zawsze on sie staral i zabiegal o ciebie to jak teraz ty najpierw zaczniesz sie do niego dobierac to bedzie juz cos nowego.