Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dasha9311

Lubicie kiedy dziewczyna pierwsza wychodzi z inicjatywą ?

Polecane posty

Dziś w nocy leżałam z chłopakiem w łóżku i oglądaliśmy film.... miał rękę pomiędzy moimi nogami, dotykał moich ud i zjeżdżał niżej, mnie zaczęło to bardzo podniecać więc zaczęłam głośno oddychać, poczułam że mu stanął, nie wytrzymałam i szybko zaczęłam zdejmować mu spodnie... Powiedziałam że chcę... Zastanawiam się co on wtedy pomyślał... Zawsze to on wychodził z inicjatywą... Zawsze to on musiał mnie zdobywać...:-) Co o tym myślicie??

Gość jieois
czy jestes lodziarą ?

Nie sapie po pierwsze... Widzę że nie potrzebnie to pisałam... Kulturą to wy nie błyszczycie.....

Gość xccx324
a zrobisz całemu osiedlu loda ?

Gość ja pierdoloza
echhh widzę dasha,że twój mózg jest dopiero na etapie pączkowania,więc cie oszczędzę 🖐️

Gość ja pierdoloza
ale zaraz wróci forumowy Romeo warzywa i postawi wam po kawie z voila.pl i pociekną wam soki po nogach jak verze🖐️

Wiecie co?? Jeśli to że nigdy nie robiłam komuś loda to oznacza że jestem nie kumata, to gratuluje wam braku rozumu ! Normalnie szok...:P Widzę że nie ma tu już ludzi z kulturą ...

Witaj "Dasha9311" Wiesz skoro on zaczął cię tam dotykać i zjeżdżał niżej, to jednak był taki dyskretny sygnał, że też ma ochotę. Ja osobiście sądzę że to fajne jak dziewczyna przejawia inicjatywę, jestem pewien, że było wam wtedy bardzo przyjemnie, a tobie też troszkę inaczej bo jak sama mówisz nigdy aż tak z inicjatywą nie zaczynałaś. Tak sporo tu głupoty na forum ale widać pomarańczowych pewno jakieś dzieci 10-15 lat siedzą bo nie mają co w wakacje począć, nie przejmój się na pewno ktoś miły się jeszcze pojawi a jak nie tu to napisze może na twojego maila Pozdrawiam

Gość ja pierdoloza
Seba1985 jesteś zayebiście dorosły co udowodniłeś swoim postem oraz swoim skrajnym analfabetyzmem :classic_cool: ten poziom pozwoli ci dołączyć do bandy czarnych 🖐️

Gość cOOle z Łeby {TM [
seba, studiujesz informatyke?

Seba1985- Dziękuje za odpowiedz... W końcu ktoś miły :-) Na pewno był to jakiś sygnał ale zawsze on musiał mnie jak by zdobyć dlatego zastanawiałam się co mógł sobie pomyśleć? Pozdrawiam :-)

Dekalogowata,xccx324,cOOle z Łeby {TM [,ja pierdoloza - Jeśli nie interesuje Was temat, nie znacie odpowiedzi na moje pytanie to dlaczego piszecie jakieś głupoty... Nie podoba Wam się to nie wchodźcie. Wszystko na ten temat :-)

Gość ja pierdoloza
no i co? :o

Gość ja pierdoloza
no tak....pisałem,że dopiero pączkuje...:o

Pewno dowiesz się przy następnej okazji, gdy znów będziecie spędzać ze sobą czas. Co do analfabetyzmu, no cóż nie ukrywam problemy z ortografią są, ale analfabetyzm "w rozumieniu potocznym, brak umiejętności pisania i czytania oraz wykonywania czterech podstawowych działań matematycznych u osób dorosłych, tj. wg kryteriów UNESCO powyżej 15. roku życia. Osoby nie posiadające takiej umiejętności nazywane są "analfabetami""

Gość ja pierdoloza
wg UNESCO pisanie "nie przejmój sie" to normaloza :classic_cool:

Gość ja pierdoloza
zjodbych dobrego krupnioka z grilla :classic_cool: