Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksancla

Nie lubie kobiet ktore majac dzieci uwazaja sie za madrzejsze

Polecane posty

Gość ksancla

czy urodzenie podnosi IQ, chyba nie, smiesza mnie niektore moje kolezanki ktore maja dzieci i uwazaja ze sa madrzejsze ode mnie bo ja ich nie mam, ale nie widza swoich bledow popelnianych przy wychowywaniu ich i czasem az zal patrzec na te dzieci, nie widza ze maja chamskich mezow, ktorzy je traktuja jak smieci, no ale coz sa madrzejsze ode mnie, a ile rad madrych czasem uslyszalam, az szkoda slow, chyba wlasnie niektore z nich nie powinny miec dzieci

Gość Pejek
a ja nie lubie kobiet, ktore pytaja mpjego Narzeczonego 'czesc co u ciebie?' '-a wiesz, zareczylismy sie' - 'yhm.. to uwazaj.. wiesz, milosc slepa potrafi byc''

Gość nijak ma się to do mnie
E przesadzasz znowu się nabuzowałaś niepotrzebnie... To że kobieta ma dzieci to świadczy o poświęceniu i oddaniu tej sprawie a nie myślenie tylko o swojej wygodzie.

Gość tez nie lubie a najgorsze jest
to jak taka mama mowi: zobacz na krysie co ona robi z tym dzieckiem, wiocha, a za minute robi dokladnie to samo:)

Gość o poswieceniu swiadomym
a nie za kare czy robieniu łaski ze swoje dziecko wychowa, ale czasem na kilometr widac głupote matek, chociaz one uwazaja ze robia dobrze, czasem nawet jak wiedze ze zle robia to i tak czesto sie nie przyznaja i brna dalej w swej glupocie, ale to niedotyczy oczywiscie wszystkich, tylko konkretnych przypadkow, sa przeciez madre kobiety zarowno jak i glupie

Gość 12345u473490
no tak bo posiadanie dziecka jest tak skomplikowane ze sie uwazaja za wyrocznie:)

Gość Blanka1100
Założ ten topik na uczuciowym sieroto.

Gość grsdfgsdgdb
tylko, że urodzenie dziecka to zadna sztuka każda głupia potrafi urodzic dziecko! wiekszosc kobiet uwaza ze to najwieksza sztuka! a wychowac dziecka niepotrafia, tylko robia wszystko na pokaz! u mnie na osiedlu na placu zabaw to istny cyrk jest matki hustaja dzieci i wypnaja sie w tych wycisnietych strojach by pokazac ktora to najepiej wyglada po porodzie i ktora sie lepiej trzyma! Kiedys słyszalalam komentarz na moj temat : "ona bez dziecka, ona nic nie warta" bez komentarza...

Gość jiuhjhuih
oo tak, a jak jeszcze taka kobieta byla samotna i nagle trafil jej sie faceta, to juz w ogole uwaza sie za nadczlowieka:D

Gość grsdfgsdgdb
hahah :) no tak siedza kutwa i komentuja wszystko, zagladaja ludziom w okna i obsmarowuja w ogole najwieksza weteranka cieszaca sie najwiekszym szacunkiem u nas na placu zabaw :P jest ta ktora ma dwoje dzieci (25lat) dziewczyna z mojej klasy ze szkoly sredniej, ma mnie za nic choć nie obijam sie (mam wlasna firme) i szpetna nie jestem