Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

izabelianka

Wróżba z obrączki

Polecane posty

Czy ta wróżba się na prawdę sprawdza ? Ja robię ją od dawna i zawsze mi to samo wychodzi, czyli wyjdę za mąż w wieku 20 lat, a będę z moim przyszłym mężem we wrześniu, a jak robiłam w jakim miesiącu i w którym roku poznałam mojego przyszłego męże wyszło, że w sierpniu 2010. Od tamtej pory się spotykamy, w sierpniu będzie rok, ale jednak nie jesteśmy parą, a wg obrączki będziemy nią we wrześniu tego roku, tak jak wspomniałam już. Myślicie, że to się może sprawdzić ?

nie wierze w takie rzeczy ale kiedyś dla zabawy zrobiłam i o dziwo wiekszość pasowała. oprócz tego że wyjdę za mąż w wieku 19 lat hoho nie wyszłam :P

Gość dość wyraźna
szukałam kiedyś w necie czy sie sprawdza wiekszosc osób napisała ze TAK zwłaszcza płeć i ilość dzieci mozna z niej tez wywrozyc w jakim wieku bedzie zamązpójscie i ile się bedzie miało partnerów

Gość jotkado
a co powiecie na to ze mi wyszlo imie i pierwsza litere nazwiska mojego obecnego faceta? :P piwaga w szok sie wbilam.

Gość dość wyraźna
dokładnie,,, to też można wywróżyć piersze litery ale czy to się sprawdza??? to jest dobre pytanie

Gość Inikka
A jak się taką wróżbę robi? Pytam was, bo już robiliście, a wolę spytać doświadczonych :)

Jeśli chodzi o wiek wyjścia za mąż to potrzebne jest pół szklanki wody, obrączka i własny włos. zawieszasz obrączkę na włosie i pytasz jej 'ile będę miała lat, jak wyjdę za mąż', po czym wkładasz ją do szklanki i tyle ile razy stuknie, tyle będziesz miała lat. Pamiętaj, że nie możesz ruszać ręką podczas wróżenia.

Jeśli chodzi o wiek wyjścia za mąż to potrzebne jest pół szklanki wody, obrączka i własny włos. zawieszasz obrączkę na włosie i pytasz jej 'ile będę miała lat, jak wyjdę za mąż', po czym wkładasz ją do szklanki i tyle ile razy stuknie, tyle będziesz miała lat. Pamiętaj, że nie możesz ruszać ręką podczas wróżenia.

Gość czelawa
Wiecie co? A dziś widziałam psa, który gryzł innego psa w ogon. Moja babcia stwierdziła, że to zwiastun śmierci kogoś z mojej rodziny. Przeraziłam się. Sprawdziłam wszystkie możliwe strony internetowe, ale nigdzie nie znalazłam potwierdzenia tego! Mąż powiedział, żebym sprawdziła stronę http://smierc.org, bo tam przynajmniej dowiem się, czy ta śmierć dotyczy mnie (wiecie, tam można zmierzyć, kiedy możesz umrzeć). Zmierzyłam... Wyszło, że mam jeszcze rok... A babcia tylko kiwa głową jakby coś czuła... Wierzyć, czy nie?

Gość gość
Mnie też praktycznie wszystko co powiedziała Pani Grażyna z http://wrozkagauri.pl/ się sprawdziło.