Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diorka21

myslicie ze mnie zdradzi?

Polecane posty

Gość diorka21

moj chlopak wczoraj pojechal do swojego rodzinnego kraju do chorwacji z kuplem chociaz jego rodzina tam juz nie mieszka. Pojechal po porstu na wczasy powiedzial ze zostanie tam tydzien albo 2 mam obawy ze mnie zdradzi ... jak myslicie? Jestesmy razem 2 miesiace ja mam 21 lat a on jest rok mlodszy.

Gość rozsadek mi tak podpowiedzial
Zdradzi ! mlody, wolny (bez CIebie) z kumplami, a zwiazek 2-czny zbyt krotki.

Gość Jak w telenoweli
a co to za róznica czy zdradzi czy nie? I tak nic z tym nie zrobisz ani sie nigdy nie dowiesz. Lepiej przyjac do swiadomosci taka ewentualnosc i z tym zyc. Przeciez na lancuchu go nie uwiazesz.

Gość diorka21
no srednio z seksem podejrzewam ze bierze sterydy bo na sex ma ciagle ochote i ja go nie ograniczam ale np podczas stosunku mu nagle opada... do tego w moich oczach urosl ...

ale np podczas stosunku mu nagle opada" na bank cie zdradzi nie umiesz mu postawić porządnie :P

Gość diorka21
tyle dup na plazy bedzie a on z mysla NIE przeciez mam dziewczyne.. nie wierze w to kurde :( w ogole ostatnio ciagle mial ochote na sex, watpie ze sie powstrzyma

watpie ze sie powstrzyma" no i problem sam sie rozwiązał :D

Gość diorka21
on ma ze mna jak chodzi o lozko jak w niebie lodziki kiedy ma ochote striptiz itd kurde jak on mnie zdradzi to ja go z jego najlepszym kumplem

Gość truskawkowapolewa
Moim zdaniem w związku potrzebne jest zaufanie. Na twoim miejscu nie zamartwiałbym się tym problemem tylko rownież korzystała z lata. Jeśli jednak masz obawy to zawsze możesz porozmawiać ze swoim chłopkiem na ten temat. W końcu w związku nie powinno być tajemnic.

Gość diorka 21
nie odzywa sie juz 2 dzien pewnie sie tam super bawi :( zalamalam sie chyba napisze do jego kolegi i tez go zdradze ???????? ale jak sie pozniej dowie a okaze sie ze on nic nie zrobil? kurde

Gość hahahahhahlhahahaha
Ale ludzie tutaj maja problemy HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA HAHAHAHAA