Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GOCHAAAAAAAAA

CO WY NA ?TO

Polecane posty

Gość GOCHAAAAAAAAA

SIEDZE W PRACY,żar z nieba sie leje, a mój małżonek ze swoją siostra (starąpanną-40lat roczne dziecko, ona przyjechała do mamuni , dziecko zostaje z mamunią ) codziennie na plaże dupe smaż, a ja po robocie do domu obiad musze zrobić, i z dziciakami siedziec bo ten wtedy rowerek i sporty , wkurw.... mnie to , to tyle

Gość GOCHAAAAAAAAA
tobie to i w mózg by nie pomogło załadowanie prostaku z budowy zamiast curry to dla takich jak ty cebula surowa i czosnek na zagrychę dupku wołowy

No wiesz? A dlaczego nie przyjdziesz z robótki demonstracyjnie nie zarzucić na siebie jakiś zacnych szmatek i nie wyrwać się z chałupki? Dopóki nie pokażesz ze jesteś człowiekiem, kobietą dopóty nie będziesz traktowana jako człowiek i kobieta. No wiem że będą muchy w nosie u męża, mamuni i siostrzyczki ale zrób ten pierwszy krok. Miej i coś dla siebie. Oznajmij tylko ze dzisiaj własnie Ty masz ochotę na wyrwanie się z domowego kieratu. I najlepiej zakończ rozmowę: No co nie dacie sobie rady? I piękniutki uśmiech zaskoczonym przed wyjściem sprzedać.