Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet z krwi i kosci

wspolne konto

Polecane posty

jeszcze czego, na forum mam takie rzeczy pisac. a co cie to obchodzi?

"Nie no autor sam ma chyba", polskie prawo jest jakie jest. facet dostaje dzieci tylko wtedy gdy kobieta jest alkoholiczka, narkomanka albo chora psychicznie (z zoltymi papierami). w przeciwnym razie i tak zawsze dzieci dostaje kobieta, nawet jak nie ma stalej pracy, a facet ma. sad wtedy przyznaje alimenty na nią i na dzieci, a facet dalej musi sie prosic, zeby zobaczyc dzieci raz na tydzien...

no to wam teraz wszystkim powiem. facet z krwi i kosci = GoGoSmart :) Dzieki moi mili za kolejne uzyteczne dane do mojej kolejnej czesci pracy magisterskiej :) Oczywiscie ze to bylo prowo :) Serdeczne dzieki za dyskusje i pozdrawiam :) Na razie :)

Akurat to prawo jest bez sensu - zakładanie, że matka zawsze jest lepsza...

Gość Monika XYZZZ
Strasznie jest irytujący i mam nadzieję, że tak długo będzie przebierał w kobietach aż trafi na taką, która go rzeczywiście ogołoci i to będąc w wolnym związku, ha. Ja sama po usłyszeniu takich bzdur bym to zrobiła, żeby miał nauczkę - wydałabym te marne 20 000 które może i ma na parę extra drogich kosmetyków i te kosmetyki zostawiła u niego wyprowadzając się!

Bo ciekawa jestem czyś skąpy czy biedny :D No rzeczywiście choroba psychiczna. Dzieci tez pieniązki strasznie ciągną to może lepiej już że nie bedziesz ich oglądac. w razie czego oczywiście bo nawet nie wiemy czy możesz miec dzieci. może nie i próżne zamrawtianie się :D

Powiedz nam coś czego nie wiemy...ale spokojnie możesz używać swojego stałego nicku.

Monika XYZZZ, dzieki za wypowiedz. tez ją uwzglednie w swojej pracy mgr. :) pisze na temat psychologii kobiet, ich zachowan itp. nie sadzilem ze az 10 stron wartych do wykorzystania danych tu znajde :) dzieki serdeczne wszystkim. widac moje prowo sie udalo, ponownie :)

Gość to prowo było mało inteligentn
e i widać już dlaczego.

Widać jednak jestem inteligentny, skoro potrafie takie chodliwe tematy tworzyć. A jaka burza powstaje... ubaw mam niezły. Jakie jest moje prawdziwe zdanie na temat wspólnego konta - tego nie powiem :) Natomiast widzę jakie jest wasze dziewczyny, jak reagujecie, jak się wypowiadacie. to wszystkie obserwacje są bardzo ciekawe i na pewno moja praca będzie ciekawa i nietypowa. dzieki wszystkim raz jeszcze :)

Weź jeszcze poprawkę na to, że wiele osób chwyta temat i sami prowokują. Możliwe, że coś ciekawego w wypowiedziach znajdziesz, ale nie zapominaj, że to forum nie jest najbardziej rzetelnym źródłem informacji ;)

Gość to prowo było mało inteligentn
zaraz zgłosimy do usunięcia topik

kolezanko/kolego, mozesz zglaszac. ja juz wiem jak zinterpretowac dyskusje, ktora tutaj powstala :) oczywiscie, kafeteria to tylko dodatkowe zrodlo na potwierdzenie pewnych obserwacji, nie jest to moje zasadnicze zrodlo :)

Oczywiście bierzesz pod uwagę różnice środowiskowe/kulturowe, generalizacje itd? Inna sprawa, życzę powodzenia w pisaniu "pracy magisterskiej" opierającej się na "obserwacji" (stronniczej) i kafeterii jako materiale wspomagającym. No, ale zapomniałam...psychologia jest przedmiotem humanistycznym w pl., więc można pieprzyć od rzeczy ile się chce :P

Tak jak napisałem, to są dodatkowe dane. Raczej na potwierdzenie pewnych tez. Moje zdanie jest takie: z każdego kierunku (hum., ścisły) można pociągnąć niezłą kasę, po prostu trzeba być dobrym w tym co się robi! Ot tyle :) Ale "facet z krwi i kości" musiał mieć inne zdanie, żeby prowokacja się udała :)

To i tak tylko 10 stron, gdybyś udawał kobietę mającą romans z Turkiem dorobiłbyś się przynajmniej kilku tysięcy odpowiedzi :D

wiem, ale moje rozważania dotyczą kwestii bardziej subtelnych, nie tak banalnych jak owy romans ;)

Czy ja wiem, czy kwestia zarobków i zarządzania nimi jest subtelna. Jakby nie patrzeć to wszystko się potem sprowadza do wierności partnera na każdym tle.