Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysza1733

czy faceci dziecinnieja z wiekiem?

Polecane posty

Gość gutek//////////
kama 22 --> rzeczywiście pomysł jest bardzo dobry pod warunkiem, że ma się z górki do pracy co do mięśnia nie wszyscy mają z tego powodu kłopot/dumę ;)

Gość mysza1733
kama moj maz stwierdzil ze gdyby nie byl juz zonaty to ciebie by do slubu namawial. A tak poza tym to ciesze sie ze i panowie biora udzial w dyskusji, nawet tacy ktorzy niechetnie poddaja sie krytyce.

Gość kama 22
Mysza - podziękuj mężowi w moim imieniu, jak to miło że są jeszcze tacy mężowie, dystans do siebie i poczucie humoru, powinni lekarze przypisywać zamiast kilograma tabletek. A Tobie myszko gratuluję męża, musisz i Ty być ciekawą babką i fajnie się dobraliście. Mój mąż za bardzo bierze wszystko na ostro a ja pracuję nad nim ile mogę, u niego jest białe albo czarne a staram się mu uświadomić że są też inne kolory i odcienie. :D

Gość Witamwitam!
Nie.

Gość kama 22
Widzę Mysza że kogoś wykończyłyśmy, jw to "nie" wygląda że przeczytał topik i padł, a więc dużo zdrowie życzę, napewno to słaba płeć - mężczyzna. Gutek, to że masz pod górkę do pracy to bardzo dobrze, tylko to co z trudem przychodzi ceni się najbardziej.

Gość mysza1733
dziekuje kama. Moj maz wcale nie jest taki idealny. Czeka wlasnie w kolejce na oddzial leczenia uzaleznienia od alkoholu. Jedyne co mnie pociesza to ze sam sie zglosil. Ale jestesmy oboje dobrej mysli. Co nas nie zabije to wzmocni (nas i nasz zwiazek). Czlowiek cale zycie sie uczy i pracuje nad soba. A do zbulwersowanych panow- potraktujcie ten temat z przymruzeniem oka ;)

Gość kama 22
Mysza zajrzyj na swój topik o odwyku, a ideałów nie ma , my też nie jesteśmy idealne ale często musimy być mocne, bo życie tego od nas wymaga.