Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dasha9311

Boję się że jestem w ciąży

Polecane posty

kocham się z chłopakiem stosunkiem przerywanym.. jaka jest możliwość zajścia w ciążę... proszę o pomoc

wbrew pozorom calkiem spora wiekszoc stosunkow przerywanych po jakims czasie konczy sie ciaza( czasem kilku latach, czasem po jednym razie)

no właśni.. ja z chłopakiem kocham się tak prawie 2 lata... Słyszałam o jakimś kropelko waniu....

Znam pare ktora kochala sie tak 4 lata i juz wogole sie tym nie stresowali uznali to za 100procent pewna metode az tu nagle boom ciaza!:)

Gość wuwuaaa
jak dwa lata sie tak kochasz już to nagle nie zajdziesz w ten sposób w ciążę. nie jesteś widocznie az tak płodna - jakbyście mieli wpaść to byście juz wpadli wcześniej

Gość wuwuaaa
bez przesady z tymi wpadkami to jakies wyjątki jeden na 500 par!

"jak dwa lata sie tak kochasz już to nagle nie zajdziesz w ten sposób w ciążę. nie jesteś widocznie az tak płodna - jakbyście mieli wpaść to byście juz wpadli wcześniej" :D:D:D:D:D:D:D Jasne. :classic_cool:

Gość eRzecznikSaszaFilipowicz
Większość lekarzy ,nie toleruje stosunków przerywanych. Ja wręcz przeciwnie ,jestem mężatką od 13 lat i tylko stosujemy z mężem stosunek przerywany.Mam tylko jedno dziecko , które było planowane.Jeśli chcesz więcej porad to wejdż na stronę www.wpadka.pl .Tam też możesz zadać bezpośrednio pytanie lekarzowi ginekologowi. eRzecznik serwisu http://wpadka.pl masz 72 godziny e Konkurs na najlepszego DJa Polski, poleca DJ S.K.Pelle sprawdź http://wpadka.pl/konkurs "

stosunek przerywany nie jest żadną metodą antykoncepcyjną. Przed wytryskiem z penisa wydobywa się wydzielina z niewielką ilością plemników ale wystarczającą do zapłodnienia. A ryzyko jest zawsze. Znam dużo osób,które tak wpadły.