dasha9311 0 Napisano Lipiec 19, 2011 kocham się z chłopakiem stosunkiem przerywanym.. jaka jest możliwość zajścia w ciążę... proszę o pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelka1988 0 Napisano Lipiec 19, 2011 wbrew pozorom calkiem spora wiekszoc stosunkow przerywanych po jakims czasie konczy sie ciaza( czasem kilku latach, czasem po jednym razie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dasha9311 0 Napisano Lipiec 19, 2011 no właśni.. ja z chłopakiem kocham się tak prawie 2 lata... Słyszałam o jakimś kropelko waniu.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelka1988 0 Napisano Lipiec 19, 2011 Znam pare ktora kochala sie tak 4 lata i juz wogole sie tym nie stresowali uznali to za 100procent pewna metode az tu nagle boom ciaza!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wuwuaaa Napisano Lipiec 19, 2011 jak dwa lata sie tak kochasz już to nagle nie zajdziesz w ten sposób w ciążę. nie jesteś widocznie az tak płodna - jakbyście mieli wpaść to byście juz wpadli wcześniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wuwuaaa Napisano Lipiec 19, 2011 bez przesady z tymi wpadkami to jakies wyjątki jeden na 500 par! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Lipiec 19, 2011 "jak dwa lata sie tak kochasz już to nagle nie zajdziesz w ten sposób w ciążę. nie jesteś widocznie az tak płodna - jakbyście mieli wpaść to byście juz wpadli wcześniej" :D:D:D:D:D:D:D Jasne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eRzecznikSaszaFilipowicz Napisano Lipiec 19, 2011 Większość lekarzy ,nie toleruje stosunków przerywanych. Ja wręcz przeciwnie ,jestem mężatką od 13 lat i tylko stosujemy z mężem stosunek przerywany.Mam tylko jedno dziecko , które było planowane.Jeśli chcesz więcej porad to wejdż na stronę www.wpadka.pl .Tam też możesz zadać bezpośrednio pytanie lekarzowi ginekologowi. eRzecznik serwisu http://wpadka.pl masz 72 godziny e Konkurs na najlepszego DJa Polski, poleca DJ S.K.Pelle sprawdź http://wpadka.pl/konkurs " Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna_Koniczynka 0 Napisano Lipiec 19, 2011 stosunek przerywany nie jest żadną metodą antykoncepcyjną. Przed wytryskiem z penisa wydobywa się wydzielina z niewielką ilością plemników ale wystarczającą do zapłodnienia. A ryzyko jest zawsze. Znam dużo osób,które tak wpadły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach