Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niunka8711

Pomoc samotnej matce

Polecane posty

Gość niunka8711

Czy zna ktos moze jakas samotna mame z gdanska najlepiej z chelmu badz okolic z malym dzieckiem badz niemowlakiem ktora potrzebuje opieki do dziecka?chodzi mi o darmowa opieke nad dzieckiem a nie platna.chcialabym pomoc jakies mlodej mamie ktora jest sama,nie ma nikogo i na nikogo nie moze liczyc i byc moze nie radzi sobie z opieka nad swoim dzieciaczkiem.moze byc to mama ktora np. szuka pracy a nie ma co zrobic z dzieckiem.moglabym rowniez zaopiekowac sie jej dzieckiem zeby ja np. troche odciazyc zeby miala czas dla siebie badz na zalatwienie swoich spraw.ja mam prawie 4-letnia coreczke i chcialabym znalezc kogos tez z tej przyczyny zeby moja corcia miala jaks kolezanke do zabawy a ja tym samym tez zyskalabym kolezanke dla siebie bo nie mam zadnych kolezanek blisko z ktorymi moglabym sie spotkac.

Gość iouxchv
4-letnia dziewczynka miałaby być koleżanką niemowlaka? Mózg ci wypadł? Mizerna prowokacja.

Gość minkkkka
Ona che żeby jej dziecko miało tego niemowlaka DO ZABAWY...............

Gość niunka8711
nie chce zeby moja corka miala niemowlaka do zabawy.to byla tylko propozycja ze niemowlakiem tez moglabym sie zajac a jakas starsza dziewczynka w wieku mojej corki moglaby zostac jej kolezanka.bo nie musze sie zajac jednym dzieckiem.moze to byc rownie dobrze dwojka.bo poki co siedze w domu to mam czas i moge sie zaopiekowac.

Gość minkkkka
Dziecko, daj spbie spokój z prowokacjami, nie spędzaj wakacji przy komputerze, idz się pobawić piłeczką na dworze.

Gość niunka8711
nie jestem dzieckiem tylko dorosla kobieta.chce po prostu pomoc.jak sie nie pomaga to zle a jak chce sie pomoc to tez zle.no ludzie to zastanowcie sie o co wam chodzi.

Gość niunka8711
ja niedawno potrzebowalam pomocy to tez ja otrzymalam i chcialabym sie jakos odwdzieczyc.a ze bardzo kocham dzieci to w taki sposob moglabym sie odwdzieczyc.duzo kobiet chcialaby miec darmowa opiekunke.tymbardziej jak kogos nie stac a nie ma co z dzieckiem zrobic.

jaka szkoda, że mieszkasz tak daleko :( ja bym Ci mojego synka chetne czasem podesłała ;)

Gość niunka8711
no wiedzialam ze sa osoby ktore chocby czasami chcialyby troche odpoczac od swojego dziecka,zalatwic swoje sprawy czy poswiecic czas tylko dla siebie.a ja z checia pomoge.