Gość gość Napisano Październik 23, 2018 Jeżeli rozglądacie się za sprawdzonym gabinetem stomatologicznym w Lublinie to wybierzcie się do przychodni stomatologicznej Denta. Sama tam chodziłam na leczenie swoich zębów, które są teraz w bardzo dobrym stanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 25, 2018 Jeżeli rozglądacie się za sprawdzonym gabinetem stomatologicznym w Lublinie to wybierzcie się do przychodni stomatologicznej Denta. Sama tam chodziłam na leczenie swoich zębów, które są teraz w bardzo dobrym stanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 28, 2018 Jeżeli rozglądacie się za dobrym gabinetem stomatologicznym, na którym można polegać to skontaktujcie się z https://przychodniadental.pl/ Ja oraz moja rodzina tam chodzimy i wszyscy mamy teraz zdrowe zęby. Ich przychodnia znajduje się w Lublinie przy ulicy Lwowskiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 8, 2019 Ja oraz moja rodzina chodzimy do centrum stomatologicznego www.new-dent.pl Tam pracują świetni specjaliści, na których można w pełni polegać. Centrum to znajduje się w Lulinie przy ulicy Nowowiejskiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olga Napisano Listopad 4, 2019 widzę że nie tylko ja chodzę do Dentala na Lwowskiej no ale co się dziwić. Pani Bożena to fantastyczna specjalistka z podejściem do pacjenta. Pod jej opieką ma się ładne, zdrowe zęby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edysia 0 Napisano Styczeń 14, 2021 Jest taka klinika – Orthovision, zajmują się chirurgią i ortodoncją. Ja w Lublinie byłam u nich u chirurga, jak miałam problem z zębami, bardzo mi pomogli. Polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach