Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniawlkp86

zbieram opinie o pieluszkach Pampers Premium Care

Polecane posty

Gość aniawlkp86

Witam zakwalifikowaliśmy się z Milenką do kampanii Streetcom dla Pampers i dostaliśmy do testowania pieluszki Premium Care jako eksperci Streetcom. W związku z powyższym proszę mamy, które używały tych pieluszek o wyrażenie opinii co sądzą na ich temat. Żeby było jasne niczego nie reklamuję, ani nie sprzedaję - zbieram tylko opinie Krótko o produkcie: Premium Care to najcieńsze pieluszki Pampers, są cieńsze o 20%, co poprawia komfort i swobodę ruchów dziecka. Zawierają balsam z aloesem, a rozmiary 1-3 mają wewnętrzną warstwę o strukturze "plastra miodu". My testujemy rozmiar 3. Skończyliśmy już ich używać i jestem zawiedziona. Niestety muszę często pieluszki zmieniać max co 2 godz,bo inaczej mała marudzi aż nie założy się suchej pieluszki. w porównaniu z pieluszkami Dada których używamy od rozmiaru 2 (bo 1 to Pampers był) wypadają kiepsko i raczej nie skuszę na ich zakup. A co Wy sądzicie na ich temat ?

Są cieńsze, ale nie zauważyłam żeby moje dziecko jakoś lepiej sie w nich czuło niz w innych pieluszkach pampersa.

Ja jestem zadowolona z nich ,uważam pampersy za najlepsze pieluszki(wytestowałam chyba wszystkie inne firmy i pampers wygrał)

Gość bylam i widzialam...
mieszkam w uk. uzywam roznych pampersow(active fit, baby dry, simple fit). w Polsce uzywalam premium care, nie wiedze zadnej roznicy pomiedzy innymi pampersami.

Gość mamamaa26
ja uważam że są drogie - a ten "plaster miodu" to mały miał odbity na pupce (ale ja używałam tylko raz rozmiaru 2 jak były na promocji)

Gość tiakl
koszmarne, po kupie przyklejaja sie do pupy, mialam 2 opakowania - nigdy wiecej

Gość Ewela_19
Ogólnie są ok, ale akurat skóra mojego dziecka z reguły wszystkie pieluchy podobnie dobrze toleruje... Grubość pieluchy też jest mu raczej obojętna.

Gość powiem tak ..... ci
Używam ich od narodzin mojego dziecka , obecnie ma niecałe 1,5 roku są zajebiste :D ale tez z bawełną (na pieluszkach są postacie z ulicy sezamkowej ) nie te dry max (dry max - są do dupy i non stop odparzały i przeciekały ) Ale to moje doświadczenia , a jak wiadomo każdy ma swoje .... :)

ja uzywam od urodzenia pampers active baby, w okresie wiosenno letnim premium care a teraz juz pieluchomajteczki, aktualnie mamy motyw z bobem budowniczym pampersy kupuje w niemczech bo maja szerszy wybor aplikacji na pieluszkach

Gość aniawlkp86
dziękuję wam za wyrażone opinie!

Gość aurorcia
Dziewczyny a ja mam zamiar spróbować tych Pampers Premium care,ale one są do rozmiaru 5 i nie wiem czy nie będą za małe,bo mój synek ma 1,5 roku,15 kg ,jest dość pulchniutki i pampersy active kupujemy 6

Gość ewunia....:)
U nas się nie sprawdziły! Wyściółka o strukturze plastra miodu nie pochłaniała rzadkich kupek a zbyt cienki wkład czasem przepuszczał siuśki , jedym słowem porażka (mam dziewczynkę) jak tylko przeszliśmy na 3 ki to zakupiliśmy odrazu pampers baby dry i tak już pozostało (teraz mała nosi już 4)

Gość Od samego początku
przez okres jedynki i dwojki kupowaliśmy pampers new baby (to właściwie to samo co premium care o tyle lepsze że nie tak cienkie ) a przy noworodku czy większym niemowlęciu wcale nie potrzeba tych bardzo cienkich pieluch gdyż taki maluch nie jest aktywny a jedynie leży . Dla starszych dzieci polecam pampers baby dry (lepsze od active baby gdyż te nam przemakały od góry randem pieluszki na plecach bo rand się zwijał w dół). Teraz mała ma 5 miesięcy i nadal używamy baby dry i są rewelacyjne.