Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EKIPA Z NEW JERSEY

ALE WSTYD-URLOPOWICZE

Polecane posty

co to sie kurwa narobiło ludzie którzy przyjeżdzaja na wakacje nie wszyscy ale wielu nie zna zasad higieny i nie ma za grosz kultury wystarczy wejść kurwa w łazienki a tam osrane kible skrzepy z okresu jebie jak skurwysyn trudno wode spuścić za łóżkami smieci pełno piachu i brudu na łóżkach obrusy poplamione koce porwane brudasy jak chuj wszystkie rzeczy walają sie po podłodze dziś weszłam w pokój po takiej babci była z wnuczką meliniara jakaś a tam wszystko porozpierdalane poklejone sajgon normalnie dziewczyna która to sprząta ma przesrane już nie wspomne o myciu naczyń w zlewach gdzie póżniej woda stoi bo takiiemu zjebowi nie przyjdzie do głowy wypierdolić resztek do kosza tylko do zlewu najlepiej kurwa trzeba podnosić koszty to sie nauczyczą a kazdy wie który brudas juz był i jak kurwa śmietnik zostawił to w chuj na drugi rok jak bedzie rezerwowac ni chuja nie wynajme powiem że nic nie ma

Gość ddfdfdfdfdfdf
no albo obsikana cala deska, obrzydlistwo

Gość ddfdfdfdfdfdf
a gdzie wynajmujesz pokoje?

Jak ja byłam na praktykach w hotelu to sie też naoglądałam :/ zasikane łóżka, obrzygane itp. itd. koleżanki mi opowiadały, że w kabinie prysznicowej facet sie zesrał albo łóżko było we krwi po okresie uhhh. I powiem wam, że takie coś to nie tylko na wakacje i też nie przez jakiś meneli.

Gość ddfdfdfdfdfdf
ja wynajmuje w trojmiescie ale syfu po sobie nigdy nie zostawiam. za to raz mnie wkurzylo jak weszlam do lazienki a tam obszczany kibel caly :O szkoda mi sie zrobilo ten wynajmującej co musi to sprzatac

Gość zainteresowananoclegiem
a nie ma czasem jakiegos 3 osobowego pokoju od 6 sierpnia? Gwarantuje czystość:0

sranie szczanie u mnie to samo krew z okresu tez sie zdarzała rzygi owszem śmierdzące pozostawiane skarpety zużyte prezerwatywy za łóżkiem pijackie libacje okna potłóczone kurwa w sobote o 2 w nocy dzwoni nan do drzwi najebana baba cićnie tem dzwonek z 7 razy ona klucz zgubiła cała pokuta w róże sie wjebała masakra wkurwiłam sie bo wydzwania co minute dobrze że dziecka mi nie obudziła

Co Ty opowiadasz :o my zawsze po sobie sprzątamy :) teraz mamy domek wynajęty i porządek taki że w każdej chwili może nawet tesciowa wpaść na inspekcje :D

Gość ddfdfdfdfdfdf
wspolczuje no ale pewnie zarobek masz niezly. kazdy by chcial taka "prace", ze tylko wynajmuje pokoje i sprzata, a kasa leci :)

Przesrane jak nie wiem. Ja miałam to szczęście, że nie ja musiałam to sprzątać tyko sprzątaczki pozostało im tylko współczuć :(. A to nie jest tak, że ci co wynajmują te pokoje bądz domki to muszą je sprzątać?

Gość same gwiazdki
Jeśli chcesz uniknąć takiego syfu to nie wynajmuj małolatom.

Gość zainteresowananoclegiem
no i to niezła kasa. W zeszlym roku mielismy noclegi po 30 zl os osoby a w tym niezly skok, za 40 moze w dwóch miejscach znalazłam. Może ktoś wie, gdzie jest tanio?

Gość puenta...tylko
a gdzie wynajmujesz? przy jakiej ulicy?

Gość Echo.
ja też widziałam co nieco - w jastarni jak byłam na praktykach, jak sprzątaliśmy domki....kurwa ludzie to poyeby totalne....

jakie kokosy doliczcie sobie zużycie wody 10 tysiecy miesiecznie prąd gaz ogrzewanie wywóz śmieci 10 zł za worek pranie środki czystości pościele potłuczone lustra zepsute lodówki nowa pralka prawie 3 koła piec gazowy 4 koła kominiarze 600 zł moge wymieniac dalej

potłuczone kafelki zepsute baterie mamy basen środki chlor trampolina nowe grile kwiaty zasłony firany obrusy po niektórych wczasowiczach wiele przedmiotów nie nadaje sie do użytku najebia sie dynksu naćpają panele pozalewane do wymiany pełno rodzin z dziecmi a tu gówniarze sprowadzaja sobie ludzi kurwa wszystkich obcych wypierdalam nikt oprócz gości nie ma wstepu albo rezerwują pokój 3 osobowy i przyjeżdzają w 8 na pokój bo oni sobie jeszcze dziadków i ciocie wzieli ale sie pomieszczą kurwa dla nas to koszty za działalnośc tez płacimy i za ubezpieczenie domu

Gość ddfdfdfdfdfdf
to jaki masz srednio zarobek na czysto ? ;)

ceny od 45 do 60 zyla za osobe to standard najtaniej mają w dziurach po 20-30 zl tu nie chodzi o ceny bo przyjada biedni i zostawia porządek a przyjada bogacze i wszystko do wymiany kurwa ale teraz juz koniec z gówniarstwem od przyszłego roku zero młodzieży działka i tak robiona pod względem rodzin dla dzieci dużo atrakcji a wynajem prowadziny od 1 lipca do około 20 sierpnia wtedy kończy sie tu sezon mniej wiecej wiec 80 tysiaków za półtora miecha to dużo we wrześniu remont generalny sprzedaje działke i wpierdalam flote w generalny remont od nastepnego roku wynajem przez cały rop pokoje od 50 zł wzwyż