Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezcycatka

strój kąpielowy

Polecane posty

Gość bezcycatka

witam wszystkich a w szczegolnosci kobietki ktore mam nadzieje pomoga mi dokonac wyboru:) strasznie podoba mi sie ten stroj: http://moda.allegro.pl/nowosc-2011-mewa-ashley-push-up-36-s-i1703956702.html ale kurcze ja pod biustem mam 69 cm a w biuscie 77:( wiem ze push up i w ogole ale kroj stanika? jak myslicie bedzie ok? zazwyczaj wszystkie sa mi za duze kupowalam pushupy z zabudowanymi bardziej bokami a to jest bardotka... licze na pomocne komentarze...

Gość Donata00
lepiej kupić w sklepie w tedy się wie czy dobrze leży a nie kupuje się w ciemno

Gość taka mała ja
cześć :) ten strój jest bardzo ładny mam podobny tylko że w paski czerwono czarno biały a moje mama ma ten czarny :) ja mam mały biust miseczkę A i bardzo ładnie wyglądają te stroje :) jak ktoś nie ma dużego biustu :) Także polecam :)

Gość bezcycatka
taka mala ja---> mówisz? ja sie troszke boje zeby "pusto" nie bylo... Donata---> wiem ale obecnie nie mam mozliwosci wyskoczenia do sklepu zeby to zrobic a stroju potrzebuje na gwalt

Gość taka mała ja
pewnie :P ja mam na prawdę mały biust a nawet prawie jego brak i moim zdaniem ładnie wygląda :) moja mama ma większy to na niej cudownie wygląda :)