Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Docia:)

Jak to jst i czy to możliwe?

Polecane posty

Witam mam pytanie bo sama juz nic nie wiem...ostatnia @ mialam 28 czerwca trawala 2 dni pozniej kochalam sie z mezem i pewnej nocy obuddzialam sie z brunatnym zabrudzeniem na bielzinie kolezanka mnie uspokja ze tak miala jak peklo jajeczko i ze doszlo do zaploednianie... a teraz od kilku dni bo li mnie lewy jajnik i podbrzusze oraz sutki...czy to mozliwe ze sa juz objawy?? i robialm 2 dni temu test wyszedol negatywnie a dzis pokzaal lekka blada kreske trzeba pod swiatlo i sie dobrze przyjzec ale jest czy to mozliwe ocencie i powidzcie czy to ciaza?

Gość Gosiaczkowo
zrób test w terminie @

Gość ...........a...........
widzę że już masz podszywacza :D to nie nowość na kafe:) powinnaś pójś do ginekologa

no mam dostac za tydzien ale mam nadzieje ze zaraza nie przyjdzie...

i powiem wam ze moja znajoma miala tak samo zrobila test 8 dni przed @ bo miala takie objawy jak ja i jest teraz w 11 tyg wiec mysle z jet nadzieja

Wydaje mi się że jesteś, ja też miałam 2 bladą kreske, jeszcze przed planowaną miesiączką.

BeciA tak myslisz napisz mi cos wiecej prosze..ja juz bylam w ciazy ale poronilam i teraz bardzo sie boje pragne bardzo dziecka

po prostu nie było żadnych objawów, tak z ciekawosci zrobiłam test, patrzę a tam jedna czerwona kreska, druga taka jasniutka, 3 dni po tym zrobiłam kolejny test i juz były widoczne dwie kreski. i moje dziecko ma roczek.

a myslisz ze tak szybko moga byc juz objawy jak u mnie?

Gość tempka tempka
ja mma jak Ty okres, robie test w pt bo bola mnie okrutnie piersi i mnie strasznie suszy, zoabczymy ;)

Dziekuje dam znac napewno

Docia szybko zaklep sobie nick jak chcesz wpadac ;) Tutaj dużo dzieci neo siedzi i podszywa ;) Powodzenia... tez juz po poronieni jestem i znowu sprobowalismy...dwa testey i dwa razy podwojne kreski wiec znowu jestem pelna nadziei :)