Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiwak28 15 15a

DROGIE MAMY! NA ILE KG wyglądam?

Polecane posty

Gość joooho
na gorze ok, ale nogi troche grubiutke , ale dasz rade :) silownia ;d

masz ładna figurę , fajnie wyglądasz na max 65 kg. Nie przejmuj się durnymi komentarzami, bo jest naprawdę dobrze :)

Gość frthrhuyt6r
wyglądasz na 78 kg.

Gość frthrhuyt6r
wyglądasz na 78 kg.

Gość tak sie zastaanawiam
ja jestem wysoka 176 i normalnie waze ok 73kg. w ciazy przytylam jakies 16 kg. Wiec nie wyobrazam sobie jak z takim wzrostem po porodzie mozesz nadal wazyc 90 kg. to ile wazylas jak bylas w ciazy? tak mnie zastanawia czemu dziewczyny w polsce tak duzo tyja w ciazy? pewnie dlateog ze od poczatku ida na zwolnienie na cala ciaze i pozniej siedza i tylko jedza zamiast sie ruszac....

Gość coza durna baba
tak sie zastanawiam- wez sie jebnij w łeb. Co takie pindy robia na necie :o Dowartościowałaś się już?? No tak bo na obczyznie za chlebem to zapierdalac trzeba bo inaczej do gara nie bedzie co włozyc co? Nie ma siedzenia w domku w błogosławionym stanie, wpadło sie to trzeba tyrac jak stara rosjanka za byle grosza. Zawistna durna baba. Jakich zreszta tu wiele niestety :/

Gość bukaaa
Do tej powyżej - co się tak oburzasz? Zastanawiałam się nad tym samym - ile dziewczyna musiała ważyć przed porodem skoro teraz waży tak dużo. Inna sprawa, ze absolutnie na te 90 kg nie wygląda i moim zdaniem prezentuje się całkiem nieźle.

Gość tak sie zastaanawiam
duna babo dla twojej informacji po pierwsze nie "wpadlo sie" po drugie nie musze harowac za marne grosze ( swoja droga to chcialabys zarabiac takie marne grosze jak ja) bo mam spokojna prace i tym bardziej nigdy mi niczego nie zabraklo a to ze pracowalam w czasie ciazy nie uwazam za jakis problem. Przynajmniej nie musialam zakladac topicu ze wyrzucili mnie z pracy po macierzynskim....jak sie zwolniania przynosi to pozniej nie ma sie co dziwic ze pracodawca nie ufa takiej dziewczynia i ja zwalnia. Ja nie mam takiego problemu i miejsce na mnie czekalo i teraz mi nawet poszli na reke z godzinami pracy zebym mogla corke zaprowadzac i odbierac z przedszkola. a po trzecie ciaza to nie choroba i nie trzeba z jej powodu przelezec brzuchem do gory 9 miesiecy. Ja w odroznieniu od ciebie nie przeklinam i nie obrazam nikogo a tylko stwierdzam fakty - jak to sie dzieje ze w polsce sa takie piekne i szczuple dziewczyny a jak tylko zachodza w ciaze to robia z siebie kaleki i uwazaja ze teraz to juz nic nie musza robic i jedza za troje. Moja kolezanka wazyla przed ciaza 55 kg przy wzroscie 175 a po ciazy jej nie poznalam....tak sie zmienila - nawet buzia jej przytyla.