Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alien vs Predator

moja dziewczyna zdradza mnie ze swoim kumplem na stazu w szpitalu

Polecane posty

Gość Alien vs Predator
mam ciagle Cie w myslach- przepraszam nie zauwazylem Twojego postu :)

"No nie. On tylko wchodzi na różne wątki i daje znak : -Panowie i panie czas światło gasić." No rzeczywiscie super facet, wyrocznia co na babskim forum siedzi :D

Gość asystentka aniola
empatyczny jestes tak ynteligentny, ze nawet nie wiesz, ze ucieklo slowko 'chca' ? zamiast spedzac mile chwile z dziewczyna, siedzisz na damskim forum i glupoty wypisujesz a czizas to twoj przydupas czy twoj drugi nick ? :P

Gość asystentka aniola
empatyczny - udzieliles kiedys normalnej odpowiedzi? bo poziom przedszkolaka reprezentujesz.

Gość Alien vs Predator
do mam cie w myslach - problem tylko tkwi w tym ze bylismy zareczeni , w sumie dosyc dawno juz. To sie tak przeciagalo, bo byl juz ustalony niby termin slubu ale musielismy zrezygnowac. A teraz wyszlo to co wyszlo, z nia moge latwo skoczyc ale bede musial sie pewnie jeszcze przed jej rodzicami tlumaczyc bo jej ojciec nie da mi spokoju- i co powiedziec ze jego corka wskoczyla teraz innemu do lozka?

Gość ależ ależ
Przestańcie naśmiewac się z empatycznego. przecież czytacie to co On wypisuje, więc możecie sobie wyrobić opinie o nim. Może gościu ma w sobie dużo pierwiastka żeńskiego. Ogólnie mogę powiedzieć, że jego porady są w typie: - pomógł wisielcowi znaleźć sznurek.

Gość asystentka aniola
nuda, zegnam :o

Gość ależ ależ
Alienie teraz bez ironizowania: Współczuję, ale życie to nie je-bajka. Jeszcze nie raz się przejedziesz na różnych sprawach. Szkoda Twojego zdrowia na ciągłe roztrząsanie tematu. Jeszcze wrzodów dostaniesz, albo jakiejś cholernej nerwicy. Po co Ci to. Odpowiedź (podpowiedź) dostałeś, więc wyłącz kompa i działaj. Jak się okaże, że przegrałeś... No cóż: tego kwiatu to pół światu.

Gość sposob na 123
Alien, jak to TY BEDZIESZ MUSIAL SIE TLUMACZYC?! Nie daj sie chlopie, bo dojdzie jeszcze do tego, ze ta lafirynda zrobi z ciebie winnego! Na moje, to nie powinienes sie nikomu tlumaczyc, nawet jej! Odejdz i juz! Nie marnuj sobie zycia

Gość z tego co pisze
autor wynika ze zycie to czysta jebajka :D

mow mi edek z krainy kredek? prosze nie, wole wysilic palce niz szukac torebki do rymu