Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moootyla nogaaaaaaaaaaa

allegro czy to mozliwe?

Polecane posty

zakupilam u jednego sprzedawcy pewna rzecz na allegro, kase przelałam 3 dni temu zwyklym interentowym przelewem na konto kktóre mi podał, po czym on mi dziisaj pisze ze do dnia dzisiejszego nie zaksiegowal wplaty i zebym sprawdzila, bo juz kilka osob mu napisało,ze wracaja do nich przelewy ktore rzekomo miały byc przelane na konto tego sprzedawcy.czy to mozliwe żeby przelew wrócił zporotem na moje konto? o co w tym chodzi? a moze gosciu cos kreci? jak mam mu udowodnic,ze dostał kase, która rzeczywiscie wpłaciłam... CO MAM ROBIC?

up

halo? jest tu ktos?

Gość mama tomka 3
wyslalac przelwem banowym wiec bez problemu udowodnisz, ze wyslalas te pieniedze wystarczy wyciagnac potwierdzenie dokonania przelewu. j

Możliwe jest że pieniądze wracają na konto nadawcy, ale tylko w przypadku błędnego wpisania numeru konta. A co do potwierdzenia wysłania przelewu wystarczy potwierdzenie, które możesz sobie nawet sama wydrukować.

ale czy to mozliwe żeby przelwe wrócił do nadawcy? bo ja jeszcze o czyms takim nie slyszałam,ale moze za krótko zyje...

aha, dziękuję... qrcze... ja skopiowałam te dane które mi wysłał, on twierdzi ze nr konta sie zgadza wiec nie rozumiem czemu nie ma tych pieniedzy do tej pory,a suma była niemała bo 570 zł.... masakra...