Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sebastian z USA

Chodzę z zajebistą laską i wszyscy mi jej zazdroszczą

Polecane posty

Gość sebastian z USA

Nie to żebym się przechwalał, ale taka jest prawda, poznałem zajebistą laskę, jest piękna niczym Afrodyta albo Venus z Milos, drugiej takiej to ze świecą nie znajdziesz, ładniejszej jeszcze na oczy na widziałem, i sam jestem zaszokowany że udało mi się spotkać taką i w dodatku jesteśmy teraz razem.

Gość KKKKSKSSSKKK
Zdajesz sobie sprawę, ze jest pokusądla innych i nie raz będziesz miał doprawione rogi? Zawsze tak jest ze ślicznymi laskami.

Gość jupiiiiii
no to się ciesz dopóki możesz haha

Gość sebastian z USA
no i nie wiem, może nie wierzycie że ona naprawdę jest taka piękna ale jest idealna, włosy długie, usta duże ładnie wykrojone, oczy kocie, wymiary modelki, wzrost 178, no po prostu BOGINI nie kobieta

Gość jupiiiiii
to pokaż fotkę to uwierzymy

Gość sebastian z USA
to faktem jest, boję się tego że taka laska wybrała właśnie mnie, bo brzydki to chyba nie jestem, ale taki normalny, nie superman, co prawda wysoki 187, może o to chodzi. Ale się boję że ona może nie być mi wierna. Jesteśmy ze sopbą nawet niecałe 3 tygodnie nie znamy się jeszcze tak dobrze

Gość KKKKSKSSSKKK
Króliczek, jesteś z Lublina?

Gość sebastian z USA
mógłbym dać zdjęcie, choć trochę mam obawy żeby upubliczniać tak...

Gość KKKKSKSSSKKK
A skąd jesteś króliczku? Łdna jesteś, tylko ten charakterek??? No nie znam cię, więc nie oceniam, ale mam małe wątpliwości. Rozwiejesz je i okażesz się miła kobietą?

Gość jupiiiiii
jakie obawy nic się nie bój pokaz najwyżej zaraz skasujesz i już

Gość spoczko moczko
a wrzuc, nie ma opcji zeby sie skapnęła

Gość nie pierdol tylko daj foto
najlepiej takie na którym posuwa ją banda czarnuchów :D

Gość Meganna
ja też chcę zobaczyć tę Wenus :D No ładna, ładna... A z charakteru jaka? Coś w łepku ma?

Gość KKKKSKSSSKKK
NIe denerwuj się króliczku, nie chcę cię urazić. Po prostu jesteś z wyglądu w moim typie, ale czasem piszesz na Kafe tak, że myślę, iż jesteś taką dziewczyną latająca po klubach i nadużywająca alkoholu. I przeklinasz. Rozchmurz się :) 🌻

Gość jupiiiiii
no ładna dziewczyna ale bogini? to lekka przesada

nie denerwuję. ładną mam opinię :classic_cool: ale nie latam po klubach, to rozrywka dla plebsu, za to przeklinam jak szewc, wypić tez potrafię, więc w sumie to dużo się nie pomyliłeś 🖐️

Gość Maryjetta.
Nie w moim typie. Szeroko rozstawione oczy. Myslalam ze to cos w stylu kroliczkow Playboya,a tu zwykla dziewoja

Gość :))))))
Baardzo ładna podobna do Adrianny Limy. To jest Polka? Bo nie uwierzę.

Gość :))))))
Maryjetta idz szykuj się na sex za pieniążki bo Twój Pan już do Ciebie jedzie króliczku pleyboya i żeby Ci serce nie stanęło z tą Twoją nerwicą serca. Pffff.... Idź dalej pisać do swojego tematu jaka jesteś zdesperowana, sex za kase. Heh. +Zazdrosna. dziżysss...

Gość jasne...
Bo to jest Adriana Lima!

Gość sebastian z USA
to nie Polka, ja mieszkam w USA, a ona chyba ma jakąś mieszankę genów, w sumie nie pytałem jej o to I wg mnie jest naprawdę zajebista, żadna inna kobieta na świecie ni na ziemi, sławna czy zwykła nie działała na mnie aż tak, jeśli uważacie że nie wygląda jak bogini to powiedzcie mi kto wygląda?? A króliczki playboya... to króliiczki playboya. W mojej opinii wyglądają zdeka zdzirowato, przepraszam że się wyrażę Co jeszcze dodam, tu jest naturalna, ale jak się umaluje i odstawi, zrobi makijaż to wtedy na pewno byście nie powiedzieli że to nie bogini. Niesttey takiego zdjęcia nie mam

Gość KKKKSKSSSKKK
pijany kjójićek nie denerwuję. ładną mam opinię ale nie latam po klubach, to rozrywka dla plebsu, za to przeklinam jak szewc, wypić tez potrafię, więc w sumie to dużo się nie pomyliłeś A czemu tak robisz? Wiem, że na pierwszy rzut oka pytanie może brzmieć dziwnie. Ale to kwestia środowiska w jakim się obracasz, charakteru? Masz wygląd ładnej, wykształconej dziewczyny. Mogłabyś być kobietą z klasą, nie wyglądasz na dresiarę, ani na prostaczkę.