Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sebastian z USA

Chodzę z zajebistą laską i wszyscy mi jej zazdroszczą

Polecane posty

Gość Maryjetta.
A ciebie co,zazdrosc zzera ze sobie zarucham??

Gość KKKKSKSSSKKK
Do autora. Brzydka nie jest, ale w USA jest bardzo przeciętna. Widziałem na filmach i w gazetach pełno identycznych. Ma rysy, albo meksykanki czy portorykanki, albo izraelki.

"Zdajesz sobie sprawę, ze jest pokusądla innych i nie raz będziesz miał doprawione rogi? Zawsze tak jest ze ślicznymi laskami." gówno prawda, to pasztety zdradzają, ludzie z poczuciem własnej wartości nie próbuja sie dowartościowywać byleja bylezkim, to najbardziej uczciwe osoby!

Gość :))))))
Są ponoć pary takich samych ludzi na świecie (przypuszczam ze to Adrianna Lima) ale nie mam pewności (znałam np. Enrico Iglesias i nie żartuję, chłopak tak podobny do niego, że jak wstawiłam na kiedyś nk zdjęcie z nim to myśleli, że byłam na koncercie Iglesias i był śmiech a mi było lepiej kiedy się dowiedzieli, że to Polak semi Enrico) a oprócz tego pochwalić co i tak pochwalić można, bo jest piękna :)))))

Gość KKKKSKSSSKKK
rozwódkaaa "Zdajesz sobie sprawę, ze jest pokusądla innych i nie raz będziesz miał doprawione rogi? Zawsze tak jest ze ślicznymi laskami." gówno prawda, to pasztety zdradzają, ludzie z poczuciem własnej wartości nie próbuja sie dowartościowywać byleja bylezkim, to najbardziej uczciwe osoby! Myślę, że ktoś kto jest rozwódką, nie powinien się wypowiadać na takie tematy.

Gość dhdhhjjjjjj
gościu przestań ruchać nam Kjóika słowem :D

Gość Maryjetta.
Tez znam kopie Enrico ze Slaska

Do Maryjetta nigdy nie byłam zazdrosna. Szkoda tylko mi Twojej córki, 6 latek ma tak? i to ona wywołała u Ciebie te ataki serca, nerwice, tak? Gasz... nawet nie wiesz co Ty jej robisz + to co dziś przeczytałam w Twoim temacie jak ktoś się wypowiadał, że broniłaś na jednym z tematów sadystycznej matki a Ty jak to było.... ją rozumiesz, bo Twoja córeczka jest nawet komentowana w autobusie za swoje zachowanie, coś w stylu " jakbym miała taką córkę to bym jej wpierdoliła" jak Ty w ogóle możesz pozwalać tak mówić do obcych ludzi o swoim dziecku, jak Ty możesz mówić że przez 6latkę masz prawie zawały serca skoro masz czas i sły żeby się pieprzyć za pieniądze.... Żenująca jesteś naprawdę.

dlaczego robię, co? :) dlaczego przeklinam, lub piję? nie czynię tego nałogowo, spokojnie, jestem wykształcona, klasę również posiadam, ale każdy ma dwie strony, ja nie ukrywam żadnej z nich, taka moja wada 🖐️

ahhh Maryjetta jeszcze tylko słówko Tobię nikt nie może niczego zazdrościć.

Gość sebastian z USA
nie jest bardzo przeciętna, ty nie mieszkasz w USA to nie wiesz jakie kobiety chodzą tu po ulicach. Na filmach też widywałem ale żadna nie była tak bliska ideałowi jak ona, każda nawet ładna miała jakiś mankament, a jej nie mógłbym zarzucić niczego. jeśli mówicie że jest przeciętna tos orry, ale jesteście dziwni

Gość Alexandra 25 25 25
jestem kobieta i uwazam ze ona naprawde jest sliczna. Sobowtor adriany limy;) gratluje:) to ze jest piekna nie znaczy ze bedzie Ci przyprawiac rogi,jakas durnowata teoria,dlatego tak wiele ladnych kobiet jest samych ,faceci zaraz sobie wyobrazaja ze ich w chooja zrobia.

"Myślę, że ktoś kto jest rozwódką, nie powinien się wypowiadać na takie tematy." to mysl dalej, bo oprócz tego, ze jestem rozwódką to jestem tez zajebistą laską i jakoś rogów nie przyprawiałam, choć okazja była co krok. Pasztecie. :P

Gość KKKKSKSSSKKK
Króliczku, a jesteś wolną, albo nie zaangażowaną uczuciowo w tym momencie kobietą? Chciałbym zawiązać ci oczy jedwabną przepaską, zdjąłbym ją w ogrodzie, w którym stoi biała altana, w niej stół z szampanem w kubełku, kosz owoców, a w dole szumi morze :)

Gość Maryjetta.
Ale jestes zalosna. Co ma wrzeszczace dziecko do relaksujacego sexu?

Nie jest przeciętna jest naprawdę piękna. Jest tak piękna jak ja, powiem nawet że ładniejsza bo nie ma polskich rysów twarzy ja je mam niestety. Ale te jej oczy są piękne. Udało Ci się :) Jeśli nie ma charakteru typowej polki to nie masz się czego bać

Gość KKKKSKSSSKKK
sebastian z USA nie jest bardzo przeciętna, ty nie mieszkasz w USA to nie wiesz jakie kobiety chodzą tu po ulicach. Na filmach też widywałem ale żadna nie była tak bliska ideałowi jak ona, każda nawet ładna miała jakiś mankament, a jej nie mógłbym zarzucić niczego. jeśli mówicie że jest przeciętna tos orry, ale jesteście dziwni Myślę, że niedokładanie się wyraziłem. Jest ładna i sam umówiłbym się z nią na randkę, ale nie nazwałbym jej boginią. P:o prostu ładna dziewczyna. Zważ jednak, że każdy ma swój ideał piękna i dla ciebie może być ideałem. To, że dla innych nie jest nie umniejsza jej urody. Piękno to rzecz bardzo indywidualna.

Maryjetta to że ten seks jest z Twoje desperacji tak napisałaś i to za pieniądze a teraz piszesz że będzie relaxujący za pieniądze a Twoje dziecko jest wrzeszczące. A jeśli podsunęłam Ci takie słówko bardzo uderzające jak "żałosna" to odsyłam Cię do słownika języka polskiego i poszukaj innego, którym chciałabyś mnie obrazić

Gość KKKKSKSSSKKK
rozwódkaaa "Myślę, że ktoś kto jest rozwódką, nie powinien się wypowiadać na takie tematy." to mysl dalej, bo oprócz tego, ze jestem rozwódką to jestem tez zaj**istą laską i jakoś rogów nie przyprawiałam, choć okazja była co krok. Pasztecie. A czemu jesteś rozwódką? I kto tak twierdzi, że jesteś piękna skoro facet od ciebie odszedł? Ty tak twierdzisz? Oświecę cię, każda kobieta twierdzi, że jest piękna chyba, że jest zakompleksiona.

"skoro facet od ciebie odszedł? " przykład myslenia wąskotorowego i zdziadziałych stereotypów

Gość ja po prostu
WY GAMONIE PRZECIEŻ TO J E S T ADRIANA LIMA!!!! GOŚCIU ŁACHA Z WAS DRZE A WY MU WIERZYCIE...

w zasadzie to jestem i nie jestem, ale mogę powiedzieć ze typem romantyczki nie jestem również, wiec... :O

Gość sebastian z USA
okej, rozumiem że to sprawa gustu, i dla mnie ona jest boginią a komu innemu nie musi być KKKKSKSSSKKK- ale powiedz mi, tak z czystej ciekawości, może na przykładzie kogoś sławnego, jak wygląda kobieta która wygląda jak bogini wg ciebie?

"okej, rozumiem że to sprawa gustu, i dla mnie ona jest boginią a komu innemu nie musi być" nieistotne, jest pewne stadko pasztetów, ktore wykpi kazdego, bo inaczej dostaje szczękościsku. jak mozna w ogóle wymyslić nick kkskskks??? to skrót od skunksa, albo sie gośc jąka...

Gość porannna rosa
Mnie też się wydaje, że to jest Adriana Lima.

Gość sebastian z USA
pijany kjójićek jest ładna ale mi się bardziej podoba moja dziewczyna :)

Gość KKKKSKSSSKKK
KKKKSKSSSKKK- ale powiedz mi, tak z czystej ciekawości, może na przykładzie kogoś sławnego, jak wygląda kobieta która wygląda jak bogini wg ciebie? Nic mi nie przychodzi na myśl, jeśli chodzi o znane osoby. Jest, lub było duż oślicznych kobiet, ale daleki jestem od przyrównywania ich do Bogini. Kiedyś mi się podobała Jessica Alba, szczególnie w filmie "Wspaniała czwórka", Angelina była niebrzydka, Naomi Campbel. Ale to było w latach ich młodości. Podobała mi się Aya Ueto. Gust mi się zmienia i uroda mi się nudzi. Kobieta, to nie tylko uroda, poza tym lubię zmniany.

Gość KKKKSKSSSKKK
rozwódkaaa "okej, rozumiem że to sprawa gustu, i dla mnie ona jest boginią a komu innemu nie musi być" nieistotne, jest pewne stadko pasztetów, ktore wykpi kazdego, bo inaczej dostaje szczękościsku. jak mozna w ogóle wymyslić nick kkskskks??? to skrót od skunksa, albo sie gośc jąka.. Ugodziłem bardzo celnie, prawda? :D

Gość KKKKSKSSSKKK
sebastian z USA pijany kjójićek jest ładna ale mi się bardziej podoba moja dziewczyna Mi też się wiele dziewczyn podoba bardziej niz królik. Choćby moja przyjaciółka jest znacznie ładniejsza. Ale choć jest bardzo sexi, to nie jest w moim typie. Królik, nie jest super ładna, ale lubie ten typ urody i z kimś mi się kojarzy.