Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takie pytanie

Stringi, figi czy bokserki damskie?

Polecane posty

Gość tomeksz
jeśli jest szczupła to dobrze robi że nosi stringi

Gość grzyby
Uwielbiam pośladki kobiet i zgadzają się z 517 .... Taki piękny widok!

Gość admnud
Ja wiem jedno że tyłek w stringach lepie wygląda . mój przykład . Żona ma obcisłe rurki i czasami je ubiera . Gdy ubierze do nich figi to robi się taki wielki trójkąt na pupie a gdy ubierze stringi to ma bardzo ładnie wyglądającą pupe . Nie ma co dyskutować stringi są ładniejsze

Gość evvvva
zgadzam się z admnud

Gość hubertd
Moja dzieczyna kupiła sobie takie super czerwone stringi wczoraj kocham ją za to ;)

Gość olek olek
stringi są the best

Gość danielr
Ja bardzo lubię tyłek mojej zony w stringach

Gość basiadd
bardzo lubię chodzić w stringach

Gość irenaad
dla mnie najwygodniejszą bielizną są stringi

Gość convi
ja lubię albo niezbyt zabudowane figi albo wygodne stringi, coś w stylu takich jak ma teraz nipplex. Stylowe wygodne i seksowne , potwierdzone przez mojego partnera ;))))

Gość ekstra plus
znalazłam złoty środek pomiędzy wygodą (żeby nie uwierało w dupcię) a gustem mojego męża (żeby dupcia była seksownie odsłonięta). To stringi bardzo dobrej jakości, żadne takie za 5 czy 10 złotych, z szerszym paskiem między pośladkami. Wcale nie oznacza to zabudowanego tyłu, mam takie z większym ale też z maleńkim trójkącikiem są też z samym paseczkiem z tyłu, na różne okazje. Z reguły kupuję też rozmiar większe niż figi żeby nie uciskały zbytnio w kroku, nic to seksowności nie przeszkadza - to zależy od fasonu. Zawsze używa przynajmniej 2 pary dziennie, ze zmianą na popołudnie a jak wieczorem jest wyjście to jeszcze jedna zmiana. Jak dłużej w pracy to zmieniam w ciągu dnia. Na wiadome dni mam takie z szerszym przodem. W ten sposób bez problemu funkcjonuję mając w swojej szafie wyłącznie stringi. Od tego żeby było ciepło w zimie jest przecież pozostała odzież. A mój mąż jest zachwycony seksownym wyglądem zawsze jak zdejmuję ubranie no i w ubraniu też jak nic nie zakłóca mojej figury.

Gość blinkblink
Chcesz opznać fajnych facetów ,gorące laski??! Wejdź na sexycity.pl/polecam/894 i przekonaj ie ze warto z Nami zgrzeszyć..

Gość Mikoma.com.pl
Ja osobiście lubię figi z koronki. Ale często zakładam stringi. Wszystko zależy od tego pod co ją ubieram. I wygoda najważniejsza. Pozdrawiam Hurtownia bielizny mikoma.com.pl

Gość Czerwona Mysz
ja wolę stringi z bajerem-dziurka w kroku ;-)

Gość Marcin7393
Zdecydowanie stringi, choć moja dziewczyna pokazała mi fajny sklep,w którym widzieliśmy bardzo seksowne bokserki. O ile dobrze pamiętam nazywał się desirebutik.pl ...Dostałem dokładne wytyczne co mam kupić na prezent na urodziny:)

Gość gość
ja noszę na na jesień i w zimie bokserki damskie a w lecie stringi a gdy jest bardzo ciepło figi z otwartym krokiem (do pracy boję się aby nie zakładać w ogóle bielizny ale lubię gdy podwiewa mi pipkę). W domu czy na wakacjach gdy jest upał sukienka bez majteczek

Gość gość
Masz już dość masturbacji ? Twój drągal nie domaga ? Ciagle w pracy się masujesz ? http://e-masturbacja.pl Mi pomogli pomogą i Tobie

Gość gość
Masz już dość masturbacji ? Twój drągal nie domaga ? Ciagle w pracy się masujesz ? http://e-masturbacja.pl Mi pomogli pomogą i Tobie

Gość Ulubieniec białych majtek
Uwielbiam białe obcisłe bawełniane majtki tak żeby ta pitucha była ładnie odcisnięta takie kopyto wielbłąda

Gość gość