Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no co wy na to kobiety

Co sądzicie o facetach, którzy przychylają nieba swojej pannie?

Polecane posty

Gość MAX 22
Pannie to nieba przychylą a jak się ożenią to się odmienią poza wyjątkami. Nie martwcie się, każda znajdzie swojego a z czasem okaże się że mąż- a obcy człowiek. ;)

Gość crejziinlav
mam faceta ktory przychylilby mi nieba gdybym tylko zechciala. robi dla mnie wszystko, zrobilby o wiele wiecej, ale milosc to oddanie a nie wykorzystywanie. zarowno on jak i ja zdajemy sobie z tego sprawe. ja tez staram sie go uszczesliwiac jak tylko moge. oprocz brania rowniez dajemy. nie jest pantoflarzem, po prostu mnie kocha :)

Gość rewguihy
sa takie a ile jest despotek, ktore mezowi glowe susza bez przerwy one zle sie czuja w zwyklych ukladach i powinny miec pantoflarza

cóż mówię o facecie w typie: łagodny, ciepła klucha, pantoflarz, miś jeśli nie rozumiecie

Gość rewguihy
nie chce pantoflarza, chce normalna, dobra osobe ktora mi nieba przychyli :)

Gość kwartnik
jasne, a ile jest takich, którym jest za dobrze w związkach i mają prawie wszystko ale 500 par butów i torebek to za mało i szukają przygód z jakimś obszymurkiem albo zbieraczem złomu, ponieważ się nudzą a mąż jeszcze w pracy :(

Gość MMMMMiiiiiiLLLLLLiiiii
To taki typu Włodek Zięba z Na Wspólnej, tak? To nie, mój nie jest ciepłą kluchą. Wobec innych ludzi jest bardzo stanowczy, zdecydowany. A dla mnie ideał. Nie wykorzystuję go. Ja daję miłość jemu, a on mnie i jest pięknie.

nie wiem bo nie oglądam na wspólnej ale pewnie tak... ja nie rozumiem co kobiety widzą w takim związku, co nimi kieruje, do czego im potrzebny taki mężczyzna?? Jak ma ciebie pociągać taki partner który jest jak jaki cielak? Co w tym seksownego? Jak taki partner może cię podniecać? W ogóle co za korzyśc ma kobieta z bycia takim jakimś monatchą i królem w związku??

monarchą*

mon facet to taka ciepla klucha i kocham go za to bo to moj ideal :) mimo wszystko ma wlasne zdanie, potrafi walczyc o swoje, jest samodzielny.. a to ze traktuje mnie jak ksiezniczke, kocha, szanuje, prawi komplementy, adoruje, chwali sie mna, pomaga w obowiazkach domowych, czasem posprzata, ugotuje nie znaczy ze jest gorszy i nie atraktycyjny w lozku tez nie mysli tylko o sobie.. proste, gdy ja jestem szczesliwa on rowniez jest

i