Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samotny_chwilowo

nie chce byc jednym z wielu boje sie smierci-zapomnienia

Polecane posty

Gość papasmerf598
ale nie macie się czego bać was nie będzie tak jak przed narodzinami a wtedy tak źle nie było

ja tez nie wiem o co ci chodzi samotny. Ktos bliski ci umarl w ta godzine? Ja tez panicznie boje sie smierci. Szczegolnie tej wiecznosci

Gość dlaczego napisalas
normalnie smieje sie z takich rzeczy...

Gość MAX 22
A ja myślę że po śmierci wracamy tam z kąd przyszliśmy, oczywiście nasza energia albo kto woli nasza dusza. Tutaj na ziemi mamy jakieś zadanie do spełnienia, ale nie bardzo wiemy jakie, myślę że chodzi o postęp jako calość. Jednym udaje się to zadanie wykonać więcej innym mniej ale widocznie każde istnienie coś z siebie daje. A dlaczego boicie się śmierci, przecież ciało nie żyje i nic nie czuje, a duszyczka fika w kosmosie. Droga do śmierci może być bolesna ale sama śmierć to już bolec nie może a dla wielu cierpiących jest wyzwoleniem.

Gość dlaczego napisalas
nie wierze w wrozby gusla zabobony i przepowiednie. Liczbe ta widze nadzwyczaj czesto i towarzyszy temu b.nieprzyjemne uczucie, strach, lek, nie wiem co o tym myslec.

Gość rewguihy
ja kocham swoje cialo, swoje wcielenie, nie chce byc kims innym- dlatego

Gość dlaczego napisalas
samotny w jaki sposob jestes w stanie to okreslic? Ja bym takiej mysli nawet do siebie nie dopuscila:( kocham zycie

Gość rewguihy
chcesz byc wartosciowy to badz, nie ogladaj sie na innych- tylko za siebie opowiadasz tak naprawde

Gość dlaczego napisalas
skad Ci przyszla na mysl data swojej smierci?

"Inna teoria mówi o tym, że osoby często stykające się z określonymi schematami liczbowymi, w tym nadzwyczaj często zwracający uwagę na godziny 11:11, 22:22 itd, są tzw. Misjonarzami Światła lub Niosącymi Światło (z ang. lightworkers). Ich zadaniem jest kumulowanie pozytywnej energii - światła na naszej planecie. Być może celem ich życia jest wypełnienie określonej misji, mającej pomóc innym na Ziemi." hehe

Gość rewguihy
:D jak sie laczy niesienie swiatla z wizeniem okreslonej godziny? :P poza tym uwazaj, Lucyfer= niosoacy swiatlo

Gość akacja111
A to że nie chcesz, to jest akurat mało ważne. Stanie się tak za Twoim przyzwoleniem czy też nie. Musisz się z tym pogodzić, że umrzesz; zaakceptować, że nie zawsze będziesz młody, zdrowy i piękny :) I rzeczywiście wszyscy zapomną o Tobie, ale nie sądzę żeby po śmierci cię to obchodziło. Życie jest jak sen, potem się budzisz i sobie myślisz : "jak dobrze że to był tylko sen", albo "szkoda, że to był tylko sen". No cóż....grunt że się wyśpisz :)