Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzieeeek

seks oralny

Polecane posty

Gość Sexy man_
Jak bys chciala to bys sie z nim normalnie kochala bez hamulcow.

Gość zuzieeeek
"jakbyś chciała.." pierdolenie o szopenie. _pomarańczka_ ale wtedy moze byc za późno

Gość Sexy man_
Pierdolenie o szopenie to jest to Twoje-chcialabym ale sie boje... Dziewica orleanska jestes czy co...

Gość _pomarańczka_
za późno ? moim zdaniem jak kocha to poczeka. Powinien tez byc wyrozumiały.

Gość Sexy man_
Jak kocha to poczeka... He he Kiedys to bylo aktualne, dzis juz nie jest. Szczegolnie mam tu na mysli dobe internetu.

Gość Sexy man_
Jest wiele kobiet ktore uwielbiaja sex oralny a nie ma nic przyjemniejszego niz kobieta ktora kocha sie oralnie z facetem i on widzi ze ona to lubi robic z nim.

Gość _pomarańczka_
Wiesz....zależy...jakim typem jest Jej facet. Mój by poczekał skoro kocha a wie ze ja mam jakieś hamulce.Nie ma nic na siłe,przezyje jakis czas bez tego, a seks mozna urozmaicić na różne sposoby.

Gość zuzieeeek
od stwierdzania czy jestem 'dziewica orleańska" to ja jeste, Panie sexy. W końcu faceci myślą chujem (szczególnie mam tu na myśli dobe internetu) :)

Gość Sexy man_
Jak widac kobiety mysla pizda. Biorac pod uwage Twoj sposob myslenia.

Gość zuzieeeek
Sex jest dla niego ważny ale czy wazniejszy od miłości duchowej i psychicznej? Nie wieem i tego się oboawiam.

Gość Sexy man_
Ale Wy naiwne jestescie kobiety. Taaaa poczekalby... Jasne, majac pod bokiem super kochanke bez oporow.

Gość Sexy man_
Facet=samiec. EOT :)

Gość zuzieeeek
Jeżeli masz na myśli te brązowe blondynki, odziane różowością to napewno. A nie warto pisać to co Ty teraz napisałeś bo wszytsko zależy od punku widzenia

Gość Sexy man_
Facetom wyobraznia szaleje na widok blondynki. Taka prawda,

Gość _pomarańczka_
Przeciez pisałam, ze zależy jaki facet by poczekał. Mój np. by poczekał, a Ty pogadaj z nim, i spróbuj wynagrodzic mu brak orala w inny sposób. do cholery jak mu zależy na Tobie to troche wrzuci na luz. Chyba ze " lód " jest wazniejszy od Ciebie.

Gość Sexy man_
I nie musi byc brazowa, ani w rozowym :)

Gość zuzieeeek
facet=samiec=chęć porządania . Jeżeli pragnie fantastycznej przygodny, proszę droga wolna. Będzie bolało ale napewno przeżyję.

Gość _pomarańczka_
Zadna prawda = ze mój nie przepada za blondynkami ;)

Gość Sexy man_
Jestescie naiwne do granic wytrzymalosci. :) Paaa

Gość zuzieeeek
hmmm. bo brunetki są bardziej inteligentniejsze a jednocześnie bardziej niebezpieczne ;> I wiesz co Sexiasty? Twój nick świadczy o Twoim punkcie zapatrywania sie na życie a ja nie mam zamiaru prowadzić z Tobą tak bezsensownej konwersacji bo zajebiscie zbiegłes z tematu.

Gość zuzieeeek
awrrr ;>

Gość _pomarańczka_
Nie naiwne, Ty masz jakis wypaczony punkt myślenia. Typowy samiec. Jak to dobrze ze ja nie trafiłam na takiego faceta. Mój czekał spokojnie jak mielismy zakaz seksu przez ponad 2 miesiące. Dobrze ze ja nie mam takiego faceta, co mu tylko rzniecie w głowie. Jest wyrozumiały i to czasami za bardzo. Rozmawiałam z nim gdy mielismy ta przerwę w kochaniu się, powiedział ze ja jestem wazniejsza niż seks i on rozumie.

Gość _pomarańczka_
zuzieeeek tez jestes brunetką ? ale tak szczerze mój nie lubi takich lal, jak ty opisał ten sexiasty, Lubi kobiety z ciemnymi włosami i ładne, ale naturalnie, nie ze kilo tapety, farba na włosach.

Gość zuzieeeek
teeż :) człowiek naturalny jest zawsze piękniejszy

Gość Łukasz Śląsk
Mnie się wydaję że każda dziewczyna musi do tego dojrzeć. Inną sprawą jest czy nasza partnerka rzeczywiście lubi miłość francuską i ją to podnieca czy tylko robi to aby sprawić rozkosz partnerowi. Jeśli mamy do czynienia z tą drugą opcją to prędzej czy później seks oralny w naszym związku będzie gościł coraz rzadziej. Najważniejsze aby obie strony wręcz przepadały za tego typem miłości. Pozdrawiam

Zuzieeeek , przyjdzie taka pora ,ze sama bedziesz tego chciala. I to ty bedziesz wyskakiwac do swojego faceta z takimi propozycjami. Wiekszosc kobiet jak sie rozsmakuje w oralu to pozniej uwielbia to niesamowicie.Nie trac czasu i do boju ;)

Gość Miła w dotyku
A ja z kolei nie rozumiem tego, jak mozna nie lubic blow job... Ja nigdy nie mialam z tym problemow, jakichs rozmyslan na ten temat. Nigdy nic mnienie brzydzilo, jak co niektore. Ja wprost uwielbiam wszystko co z tym zwiazane, zwlaszcza dt i ssanie mmmmmmhhhmmm... Lubie kiedy oblewa mnie sperma i rozsmarowuje penisem po mojej twarzy, albo gdy konczy w moim gardlle. Nawet kiedy o tym mysle, robi mi sie mokro. Niekorzy nie wiedza co traca. ;)

(Miła w dotyku reaktywacja sliczny piesio) A co do tematu to dziwna jesteś to jest zajebiście podniecające jak jak Ci ie spóści do buzi to wtedy poczujesz , dziwna jesteś!

a on tobie robi minete? moze dziewczyna jest mloda,ma jeszcze czas,a zmuszanie jej do tego jest ciosem ponizej pasa. a niby co jest takiego super w robieniu blow joba?milo,ze partnerowi jest dobrze,nic wiecej