Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hugo1982

Co tu zrobic? pomocy.

Polecane posty

Gość Hugo1982

Witam długo by mi zajeło pisanie całej histori wiec postaram sie ja skrócic do maximum. A wiec bylem z kobieta prawie 4 lata i wszystko bylo niby okay. Układało nam sie swietnie bardzo jej na mnie zalezało i mi na niej. ja mam 21 lat ona 19.Planowała sobie ze mna ulozyc zycie. Ostatnimi czasy bardzo zaczelismy sie klucic ja same nie istotne sprawy. Pojechała ona na wczasy do rodziny do włoch na 4 tygodnie i wszystko niby okay pisalismy sobie itp lecz poszla ktoregos razu tam na impreze i poznala innego faceta przy ktorym zapomniala ze ja w ogole istnieje dowiedzialem sie o tym od jej przyjaciolki.Gdy sie tylko o tym dowiedzialem zerwalem z nia odrazu. minelo okolo tygodnia a ta nie jest zbytnio w ogole chetna do rozmowy ani tak jakby miała to gdzies wszystko.Mi po tym w ogole odechcialo mi sie na nia patrzec. wspomne takze ze juz wczesniej bedac ze mna miala tam czasami swoje odpały i po klutni ze mna czasami spotykala sie z innym...Jak to w kazdym zwiazku mielismy swoje wzloty i upadki. lecz nie moge powiedziec ze nam sie nie ukladalo. kilka razy sie z nią rozchodziłem ale zawsze wracalismy i po tych rozlakach bylo coraz lepiej lecz przed tymi jej wczasami wszystko było okay. bylo wrecz cudownie. Tydzien temu wrocila z wczasów ale nie rozmawiamy ze soba. Bardzo ja kocham ale nie pierwszy raz jestem na tym forum i wczesniej robilem tak ze jak sie rozsawalismy to ja biegalem, prosilem i blagalem a teraz tak nie zrobilem po prostu zerwalem i nie pokazuje jej nic co by dawalo jej jakas satysfakcje. w ogole nie przeprosila mnie za to co zrobila nawet nie powiedziala ze zaluje ani nic w tym stylu. Ale nie chce wyjsc kolejny raz przed nia na kogos kto bedzie biegal i prosil o przebaczenie. Kiedys nawet jak sie rozstawalismy z jej winy to ja latalem a teraz po prostu sie poddalem. i ona widocznie tez ? Wybaczyl bym jej to bo ją kocham lecz ta nie ma najmniejszech checi do mnie pisac. Po prostu ma to w dupie.

Dlaczego tak musi byc??ja mam podobnie jak Ty,bo jestem z kobietą,kocham ją bardzo,ale nie wiem co ona do mnie czuje niby jest ok ale wogóle od pewnego czsu mi nie mowi ze mie kocha a mi sie wydaje ze sie tylko oddala odemnie,teraz wyjezdzamy na wakacje razem i chce zobaczyc jak tam bedzie ale juz mnie nic nie cieszy,nie chce tego konczyc teraz bo boje sie ze bede załował a z drugiej strony moze lepiej juz teaz to zakonczyc bo moge jeszcze brdziej zalowac jak bede wspominał jak to fajnie z nią bylo a juz nie jestesmy razem,dlatego tak mówie bo wiem ze ja sie przy niej dobrze czuje ale wydaje mi sie ze ona tego nie odwzajemnia i jak nie zobacze ze jej nie zalezy to podejmne ostateczna decyzje i sie rozstaniemy mimo,ze ją bardzo kocham;(:(

Gość Hugo1982
No w tym sęk ze Moja była nawet nie chce ze mna gadac. nic nie pisze juz nic zero reakcji. w ogole sie nie przejeła tym ze z nia zerwalem. Ale raz sie przy niej dobrze czulem innym razem nie chciało mi sie w ogole z nią siedziec.

Gość refforma_..
"skrócić do maximum " hmmm ?

Gość Hugo1982
tak, chyba nie chciałbyś czytac 10 stron tego forum z moimi wypocinami i wszystkim co jak było co tylko pamietam

Gość refforma_..
skraca się do minimum!!!

Gość Hugo1982
ahh dobra mniejsza o to.Ja tutaj potrzebuje pomocy a nie tego by mi ktos wytykal moje bledy. Co mam robic? chce z nia byc ale nie wiem jak to zrobic by to ona przyszla pierwsza.