Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasny piorun

PYTANIE do uzytkowników kafeterii. Czy Wy

Polecane posty

ja wieczorami tez jestem tu naprawdę sporadycznie a nawet bardzoooo rzadko ... Na kaffe mam czas tylko w pracy i to też nie zawsze bo czasami trzeba coś załatwić poza swoją siedzibą :D

Gość jasny piorun
Regres: nie bądz taki skromny. Na pewno masz super HTC i łączysz sie w trasie... Zastanawia mnie tylko to, ze oprócz 98% debili i dzieciarni, która tutaj wypisuje swoje głupoty, jest 2 % ludzi dość logicznie myślących, jednak na tyle głupich ze tu wiecznie przesiadują. why ?

ja cierpię na wrodzona chroniczną niechęć do pracy i specjalista polecił mi kafeterię jako remedium na tę przypadłość ;-)

Mnie akurat odpowiada taki wygląd i zasada funkcjonowania forum ( bez awatarów i tabelek ;) ) . Z niektórych postów można dowiedzieć się czegoś ciekawego, z innych ponabijać, na jeszcze inne samemu odpowiedzieć i mieć chociaż złudzenie, że się pomogło ;)

Gość jasny piorun
zupa: to juz powoli kwalifikuje sie jako zboczenie.

zupka, ja przesiaduję wiecznie tylko okresowo, więc możesz się martwić o jedną osobę mniej w zasadzie to na horyzoncie maluje się już kolejna przerwa na zatracenie się w realau, więc jedna z ostatnich okazji, zeby nacieszyć oko moim nickiem ;-)

właśnie , to forum jest takie inne od większości , wizualnie;) chociaż avatary by mogły gdzieś być

Gość jeden jedyny raz
jasny piorun niby jestes taki nie glupi i ponad tych ktorzy tu przesiaduja, ale moim zdaniem ostatnia rzecza ktora chodzilaby mi po mojej glowie to zadawanie pytania po co siedza tu inni? kolejny glupi post do bez sensownej dyskusji pozdrawiam Pana samotnego Jasnego Pioruna

Gość jasny piorun
Widzisz, nie wpadłbyś na to ze takie pytanie mozna zadać i ze rozwinie się z tego dyskusja. Doucz sie, trenuj, ćwicz, moze kiedys mi dorównasz.

Gość jeden jedyny raz
Ooo widze ze prawdziwy skromny niedowartosciowany Mistrz cietej riposty racja takie pytania sa mi obce i co mysla inni rowniez, nie szukam tu tresciwych rozmow bo ich nie znajde, a to co tu jest to nie moj poziom w przeciwienstwie do Ciebie

do jeden jedyny raz przecież to widać jak na dłoni, ze jasny piorun chciał na siebie zwrócić uwagę. a ze ja czasem lubię ludziom pomagać, to niech ma :)

Gość jasny piorun
widzisz.... pobieżne czytanie wprowadza cie w błąd. Duzo nieprawdy wypisujesz. Zerknij jeszcze raz na ten temat, ale z dystansem, poźniej jak juz zrozumiesz o co w nim chodzi, to pisz lub zamilcz.

Gość jeden jedyny raz
staram sie nie oceniac innych.. kazdy ma swoje powody zeby tu wchodzic i istniec, nie moja to bajka ale szlak mnie trafia jak robia to inni oceniaja koment,,, a robia to samo i mysla ze sa ponad to :)

Gość jasny piorun
sedes to tylko z rana po śniadaniu, a ocenianie i komentowanie to moja specjalnosc, a ze cie to wku**** no zycie.

Gość jeden jedyny raz
wszystko juz wiem, rozumiem z tym przegranym zyciem to tak o sobie? przykro mi Jasny Piorun

Gość jeden jedyny raz
do Jasnego Pioruna a raczej ciemnego Jestem kobieta i proponuje lekcje czytania ze zrozumieniem Pozdrawiam wszystkich na mnie czas :)

Gość ***hmmm
mam pytanie Jasny piorun czy udajesz Zet eS?

@Piorun Myślę że twój podział (98% debili/2% myślących) jest przesadzony. Twoje pytanie jest osądem ,a napisałeś że nie oceniasz ludzi. Twoje zdanie "Zycie przegralicie czy jak ?" stawia teze ze na forum sa glownie ludzie ktorzy przegrali zycie i tacy jacys "wadliwi". Mnie osobiscie inetersuje psychologia, socjologia, psychoterapia - stad tu jestem. Po drugie - kobiety latwiej rozmawaiaja o uczuciach, emocjach, potrzebach, stanach itd. - i ja tego sie tutaj ucze. Poznaje - i czasami staram się wesprzeć. Podoba mi sie i zadziwia mnie ze jak dziewczyna ma problem na forum to czesto (nie zawsze) postaje grupa wsparcia (glownie ze strony kobiet znowu) żeby ją pocieszyć, pomóc. My (faceci) tak nie robimy, a myślę że to jest fajne. Przykro mi - ale Twoja teza ze na forum są głównie ludzie "przegrani" nie sprawdza sie. Myślę za zadałeś pytanie bardzo agresywne, z tezą odpowiedzi w środku. Gdybyś może zapytał wprost "Co was tu ciągnie, co was zachęca do pisania tutaj", może dostałyś lepsze odpowiedzi. Pozdrawiam (wszystkich).

Gość jasny piorun
Panie psycholog, a wiesz ze istieje taka opinia ze kazdy psychiatra czy psycholog zeby wykonywać swoją pracę nleżycie to powinien byc zdrowo stuknięty ? :D i dodam ze twoje działanie miałoby sens gdyby nie to, ze odpowiadające kobiety, które tak chwalisz to w większosci dewiantki, rozwódki, psychicznie rozjechane dewotki i inne cuda natury, gdzie jakaś częśc nawet nie ukonczyła 20 roku zycia i o życiu wie tyle, co przeczytała w Bravo. powodzenia.

Gość milenna X
jak się wszysty nagle zaczęli tłumaczyć hahaha, pani się pyta to dzieci się tłumaczą hihi

jasny piorun-> a skąd Ty tu się wziąłeś i tak dużo wiesz o kafeteryjnej zbiorowości?? :D:D:D:D:D:D:D:D :classic_cool:

Gość milenna X
"Panie psycholog, a wiesz ze istieje taka opinia ze kazdy psychiatra czy psycholog zeby wykonywać swoją pracę nleżycie to powinien byc zdrowo stuknięty ?" większej głupoty nie słyszałam :O

Gość jasny piorun
a jak wiadomo winny się tłumaczy.... " ja tu wieczorami to przesiaduje bardzo sporadycznie, bardzo" " a mnie znów pracodawca nie gwarantuje zagospodarowania 8 godzin pracy, to cóż mam robic" "a ja lubie tu siedziec, bo mam polewke z innych" " a ja to a ja tamto" Dziś będzie chyba dzień sądu ostatecznego. Gadałem z adminem, dziś zdejmie kafe z serwera, info pewne 100%.

Gość jasny piorun
zyzed - wystarczy 10 minut, aby w miare rozwinięty umysłowo człowiek był w stanie stiwerdzić i wyrobić sobie zdanie na temat warunków jakie tu zapanowały...

:D ale się ludzie nudzą, aż miło popatrzeć piorun nie udawaj Szczerusia swoją drogą, to pozdrowienia tą drogą dla Bufona od K.

Gość nie uda się*
''A po co mi praca, to męczące i nudne, tia przegrałem życie, jutro będzie ze trzeci raz ale mnie to nie obchodzi, jakoś leci.'' :D