Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaahagdhf

frajer czy zakochany?

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaahagdhf

Mam problem, jaiś czas temu poznałam na badoo chłopaka, pisało mi się z nim fantastycznie przez okres około 2 miesiecy, codzienne bardzo długie rozmowy o wszytskim, nie raz sie sprzeczaliśmy ale zaraz dochodzilismy do porozumienia. Nie moglismy sie wczesniej spotkac bo on był za granica w pracy, w koncu w tamtym tyg wrócił. i od razu sie spotkalismy. spedzilismy piekne chwile, Był w Polsce tydzien i to był piekny tydzien.. ostatniego dnia przed jego wyjazdem wyladowalismy w łozku... gdy jechał znow do niemiec to ciagle dzwnoił itd, az do wczoraj.. jego stosunek do mnie stał sie oschły, troche to z mojej winy bo czepiałam sie go o wszytsko... ale miałam zły dzien, a on zamiast ze mna pogadac to powiedział ze idzie z gg a tak naprawde ciagle był tam. w koncu mu napisałam "myslałam ze jestem dla ciebie kims waznym a ty masz mnie w dupie" i nic nie odpisał do tej poty,.. teraz jest w pracy, ale około 19 wraca.. czy byłam tylko dla niego przygoda? kolejna panienka do zaliczenia??

Jak poszłaś z nim do łózka jak tylko przyjechał to czego się spodziewałaś?

Gość aaaaaaaaaaahagdhf
nie poszłam na pierwszym spotkaniu! tylko po tygodniu... niby mała róznica.. wiem

Gość aaaaaaaaaaahagdhf
nie rozmiem co masz na mysli??

Niestety faceci to hipokryci. Niby lubią otwarte dziewczyny i chcą seksu ale jak dostaną za szybko to zwykle oceniają że laska nie jest warta zainteresowania. Do związków dłuższych wolą kobiety które bardziej się opierają. Druga sprawa skoro on jest na stałe za granicą to może właśnie szukał tylko przygody. Miło spędził czas i spadaj .

Gość frajer by cie nie
przeleciał :D

Gość frajer by cie nie
przeleciał :D

Gość aaaaaaaaaaahagdhf
nie jest na sta le... we wrzesniu wraca dokonczyc studia.. bynajmniej tak pisał...

Gość gutek//////////
właśnie co to jest to pierdolone badoo - od jakiegoś czasu przyłażą mi na gmaila kurwa jakieś maila od nich ze ktoś chce itd.

Gość Na zawsze coś w Tobie zmienił
........

Gość aaaaaaaaaaahagdhf
ja badoo przez facebooka odkryłam, na poczatku myślałam, ze to jakis wirus, potem zauwazyłam ze to kolejny portal spolecznosciowy.. cos na podobe fotki

Gość gutek//////////
to może ktoś wie jak to gówno zablokować- bo oczywiście klikanie w "jeżeli nie chcesz itd. nic nie daje :O

Gość aaaaaaaaaaahagdhf
nie mam pojecia.. chcialam usunac konto ale nie ma takiej opcji tam nawet

Gość gutek//////////
dzięki Miarka 09:43 [zgłoś do usunięcia] aaaaaaaaaaahagdhf nie mam pojecia.. chcialam usunac konto ale nie ma takiej opcji tam nawet w jednym z maili była opcja usunięcia, co oczywiście też okazało się bezskuteczne co ciekawsze nigdy osobiście tam konta nie zakładałem :O

Gość aaaaaaaaaaahagdhf
wiesz ja tez tam konta nie zakładałam, po prostu na facebooku mi przyszła jakas tam wiadomosc i tam weszłam i oto jest konto.. samo sie zrobiło..

Gość gutek//////////
ehhhhhhhh.... a co do Twojego pytania to olej i tyle. Frajerem by był gdybyś Ty go wykorzystała a wygląda na to, że stało się odwrotnie :O

Gość aaaaaaaaaaahagdhf
możliwe.. ale wydaje mi się, że coś czuję do niego... może nie potrzebnie sie tak uniosłam i mu napisałam wczora co myślę??

Gość gutek//////////
czemu niepotrzebnie? Jak najbardziej potrzebnie niech wie co myślisz

Gość aaaaaaaaaaahagdhf
a jesli to przez to zrazi sie do mnie? jak ty bys zachował sie na jego miejscu??

Gość natuska85
A Ty lubisz jak Tobie się wmawia coś co nie jest prawdą? Ja nie cierpię takich tekstów w stylu. "A myślałam, że coś tam ale sie pomyliłem". Takie wybiegi manipulatorskie też mnie wkurwiają. Przeproś i poagadaj z nim normalnie albo z pomocą połowy forum wmawiaj sobie dalej, że Cie przeleciał i ma w dupie.

Gość gutek//////////
jeśli byłabyś przygodą jak to pisali powyżej to za przeproszeniem miałbym to w dupie. jeśli byłoby inaczej to podjąłbym konwersacje i spróbował wyjaśnić sprawę czemu Ty wychodzisz z założenia, że nie wolno sobie mówić wszystkiego co się myśli żeby przypadkiem nie zmarnować szansy - przecież tak nie zbudujesz związku partnerskiego

Gość aaaaaaaaaaahagdhf
bo zazwyczaj gdy mówie co mysle ludzie sie odwracaja ...

Gość gutek//////////
może używasz zbyt dosadnych słów a może to co mówisz mija się z prawda a może obracasz się w złym towarzystwie

Gość aaaaaaaaaaahagdhf
kazda możliwość jest prawdopodobna.. no cóż.. za naiwność się płaci :)

Gość gutek//////////
[potraktuj go tez jako przygodę i nie zawracaj sobie nim głowy - pomyśl, ze zmarnował swoją szanse i będzie Ci lżej ;)

Gość aaaaaaaaaaahagdhf
dzięki za radę :0 zobaczymy, moze wieczorem wszystko sie wyjasni :)