Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja mała filozofia

Czy komputer kradnie mi życie?

Polecane posty

Gość moja mała filozofia

Całe dnie spędzam przed kompem, siedzę na nim po kilka godzin dziennie, z domu nie wychodzę, nie spotykam się ze znajomymi, powiedzielibyście zapewne że to komputer i uzależnienie kradną mi życie, czyż nie? I wielu by tak mówiło i kazało przejść na terapię odkomputerową. otóż: w zeszłym roku nie miałam neta oprzesz ponad rok i myślicie że co? To coś zminiło? G*wno. Zamiast zacząć się spotykać zez najomymi i wychodzić z domu zasiadłam przed telewizorem i całymi dniami oglądałam programy podróżniczo- naukowe.

Gość moja małą filozofia
podnoszę

Gość ewfwefwef
idziemy na spacer?

Gość urtlrtkrttytyuy
mam tak samo, coz zrobic

Cóż zrobić? Próbować czerpać przyjemność z innych rzeczy. Poznać kogoś, pogadać, wybrać się gdzieś na spacer. Jeśli sama nie wychodzisz z domu, to jak ludzie mają do Ciebie dotrzeć? Sama się izolujesz i komputer/tv to tu najmniejszy problem. Nie zamykaj się w czterech ścianach tylko po prostu wyjdź, pokaż się ludziom, poznaj kogoś, porozmawiaj. A z czasem spojrzysz na komputer ze wstrętem ;)

Gość urtlrtkrttytyuy
a co ja mam zrobic jak moj chlopak mieszka 400 km ode mnie, innych znajomych nie mam, jestem samotnikiem

Gość ewfwefwef
jest duzo innych rzeczy - mozna czytac ksiazki, fotografowac, rysowac, gotowac, sprzatac, malowac (sie), uczyc nowego jezyka, cwiczyc itd..

Gość nie oszukujmy sie...
osoby ktore tak wciagaja sie w siedzenie przed ekranem komputera i tak nie miały żadnego lepszego życia:o🖐️

Ja gnije przed kompem tylko z tego względu, że mój facet jest daleko, jak jestesmy razem wychodzimy gdzieś, rozmawiamy, oglądmay tv. jak z nim jestem komp mi do szczęscia nie potrzebny:) Także nie moge sie doczekac aż zamieszkamy razem:)

Gość ewfwefwef
"nie oszukujmy sie... osoby ktore tak wciagaja sie w siedzenie przed ekranem komputera i tak nie miały żadnego lepszego życia" niestety sie zgadzam :O🖐️

Gość przyszła modelka
jest dużo róznych rzeczy króre można zrobić bez kompuetra, znajdź sobie jakieś zaintersowanie