Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wojtas...x

ile wydać na pierścionek by się nie obraziła?

Polecane posty

Gość eqa
wkoncu pojawiły się tu jakies normalne kobiety:)

Gość ja wydałem
1000 PLN, bo z białego złota i obowiązkowo diamencik, taki delikatny kupiłem, nie pierścien HERODA

Gość ja wydałem
no i moja narzeczona powiedziała, że nigdy nie pójdze sobie sama wybierać pierścionka, że to bzdura, pierścionek ma być odemnie a jak ma sobie sama wybrać to sama sobie kupi.

Gość 12trzy
500zł? Gdzieś czytałam... 300? Jak sama się za czymś rozglądam to coś przyzwoitego zaczyna się od 1500zł wzwyż. Tak, tak... Kasa nie jest ważna... Tak, tak... Kobiety to materialistki... Ale na Boga, nie chciałabym dostać czegoś co wygląda gorzej od błyskotek, które mam u siebie w domu.

Gość 12trzy
Zresztą, całe to podejście do tematu wydaje się mało poważne... Kobieta Cię naciska, a Ty od biedy lecisz kupować pierścionek. Kto tak robi? Głupek?

Gość nie kupuj jej pierscionka
to chyba nie jest ta jedyna skoro ma strzelac fochy jesli bedzie zly pierscionek. Moim zadniem nie ma roznicy czy pierscionek bedzie kosztowal 5 zl czy 50000zl najwazniejsze jest uczucie a do tego pierscionek nie jest potrzebny to jest tylko dodatek nic wiecej

Gość cztery pensje
i myślę, że będzie git.

Gość wfegfedg
nieważne za ile byle za swoje, mój kupił mi pierścionek za pozyczone ode mnie pieniądze...... małżeństwem nie jesteśmy,,,,

Gość hahi hahi
ja chcecie z apartu to ostatnio widziałam takie błyskotki w jednym z marketów za 4 zeta wyglądało jak białe złoto :D