Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wojtas...x

ile wydać na pierścionek by się nie obraziła?

Polecane posty

Gość Wojtas...x

Nie lubię wywalać kasy na takie duperele. Ale ciśnie mnie ostatnio o ten pierścionek. Czy 500 zł wystarczy?

Gość iskierka nadzieji
pewnie wystarczajaco :)

może to niezbyt popularna postawa wśród kobiet ;) ale ja akurat uważam, że pierścionek ma być ładny - no i solidny, żeby nie rozpadł się po pół roku noszenia (w końcu dziewczyna ma go nosić bez przerwy przez długie lata :) ). A metkę z ceną chyba i tak odetniesz, więc co za różnica jaka kwota na niej będzie?

To zalezy. Z tego co czytam na Kafe to powyzej 2000 i musi byc z Apartu albo od Kruka. Najlepiej jakis popularny model ktory wszyscy nosza...

Gość ndwyy
Nie liczy się ile zapłacisz za to.. liczy się gesta jak ona tego nie doceni to nie jest niczego warta..

Gość zareczynowaa
My razem wybieralismy pierscionek i od razu powiedzialam, ze chce tani i ladny. Znalezlismy bardzo ladny za niecale 400zl, wiec mozna:) Zalezy jakie Twoja dziewczyna ma podejscie do tego typu spraw, ale ja uwazam ze wydawanie kupe kasy na pierscionek to glupota.

Gość ja nie udaję, że nie znam
jakby mi facet zapodał pierścionek który wszyscy noszą to bym go wyśmiała :> ja chcę oryginalny! nie żadne kruki i aparty :o

no a ja mysle, ze ty wcale nie chcesz kupowac tego pierscionka - zaden facet nie lubi jak sie wywiera na nim presje. Kup wtedy kiedy bedziesz czuł, że to TA. Jak znajdziesz tą właściwą to sie nie bedziesz zastanawiał nad ceną:)

Gość mloda*******
za 300-500 można znaleźc cos sensownego :)

ile wydać na pierścionek by się nie obraziła?" niewiele przeciez dla kobiet nie liczy sie kasa i materialne dobra liczy sie uczucie i wieź która cie łączy :P

Jeśli uwarzasz, że pierścionek zaręczynowy to duperela, to lepiej nie kupuj wcale. Dla facetów to może nie takie ważne, ale dla kobiety BARDZO. A cena to jest drugorzędna. Ja zorbiłem tak - narzeczona wybierała pierscionek u znajomego jubilera. Jubiler nie pokazywał cen, a ja ugadałem się z jubilerem wczesniej do jakiej kwoty ma pokazywać :) Siemka !

Kasiula, kazdy sensownie myslacy czlowiek zastanowilby sie nad cena :) chyba, ze zarabia tyle co Doda lub Nergal, co sie rzadko zdarza :) Czasem lepiej kupic tani pierscionek a kase zainwestowac w przyszlosc

Gość paulina_malina
ja uważam że pierścionek najlepiej gdyby dziewczyna sobie sama wybrała. Mój facet zabrał mnie do jubilera powiedział otwarcie ze może przeznaczyć na to tyle i tyle kasy i sobie wybrałam. Wychodzę jednak z przekonania że jak facet ma gest to powinien kupić pierścionek wart jedną jego wypłate , jak się chce żenić to chyba tyle kasy jest w stanie odłozyć?

Gość ........kropka....
na pewno ciężki, solidny ale zarazem delikatny, polecam białe złoto jest mocniejsze od zółtego

Wychodzę jednak z przekonania że jak facet ma gest to powinien kupić pierścionek wart jedną jego wypłate , jak się chce żenić to chyba tyle kasy jest w stanie odłozyć? " no tak bo bez kupna pierscionka niestety ale w związek małżenski nie może wstąpic :)

Gość ........kropka....
aha i zależy od Twojej majętności, myślę że do 1000 -2000 na pewno starczy :) teraz są przeceny więc szukaj szukaj i korzystaj!

To zależy ile zarabiasz :) jeśli powiedzmy 1500 to pierścionek za 500 będzie ok :) ale jeśli 5000 to takie 500 to śmieszna kwota i będzie świadczyła o tym że olewasz sprawę.

Gość Wojtas...x
Zarabiam 1200

Gość paulina_malina
Regres ! tego nie napisałam więc się nie wymądrzaj facet jesteś to się męskimi sprawami zainteresuj

Gość eqa
naprawdę tutaj (prawie) wszystkie babki to materialistki. najlepiej kup jej gume do zucia z pierscionkiem :D hehe powiedz ze jak chciala to niech ma, a pozniej najwyzej przy jakiejs cudownej okazji zaskocz ją juz czyms droższym, ludzie trochę romantyzmu, jednak nie kocha się kogos za jego pieniądze!

jak się chce żenić to chyba tyle kasy jest w stanie odłozyć?" kropko a to chyba nie ja napisałem :)

Gość ........kropka....
a co co co ???:)

Gość paulina_malina
wrrrr ty paskudzie będziesz się materializmu doszukiwał teraz w moich słowach Z tym pierścionkiem to chyba faktycznie nie problem chociaż raz w życiu kupić kobiecie coś lepszego ? Ty napewno swojej też prezenty dajesz

300 zł i styka, przecie dziewczę ma niewątpliwie świadomość posiadania czegoś bezcennego - Ciebie :)

Gość współczuje ci dziewuchy
taki pustak w domu przez całe życie ....:D

Gość juz był tu taki temat jak lask
-a robiła afere ze facet kupił jej pierścionek za 200 zeta !:D :D no i wszystkie kury gdakały ze ma go wywalić z domu i swojego życia skoro sępi na pierścień :D \ co za idiotki !!!!

Gość eqa
ja jestem kobietą jeśli o mnie chodzi i nigdy nie naciskałam na swojego partnera zeby mi cos kupował co to niby drozszy piersionek to lepszy dowód miłości? żałosne to takie,uczmy sie dawac cos od siebie zamiast tylko czekac na prezenty

Gość juz był tu taki temat jak lask
ja dostałam fajny ze srebra i nie obraziłam sie o to ...:P Po ślubie sobie kupiłam sama taki jaki mi sie podobał .A miłości faceta nie da sie zmierzyć za pomocą kawałka kruszcu -na Boga -litości kobiety!!!