Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chloe34

wyleczyć się z motyli :)

Polecane posty

Gość Chloe34
HHCCGGG - no właśnie. I to nie jest Moda na Sukces, niestety :D nie wyobrażam sobie wejścia w taką sytuację, że kogoś by to skrzywdziło. Zresztą ON straciłby bardzo w moich oczach, gdyby chciał zdradzić żonę. Lubię :) go między innymi dlatego, że sądzę, że by tego nie zrobił.

Gość HHCCGGG
wiecie co podobamy sie sobie ale tak naprawde to czuje że niebylibyśmy szczęśliwi

Gość Czerwony Kaptuuurek
autorko a u ciebie jak z wiekiem?

Gość HHCCGGG
bo ma żonę i dziecko i to oni są i będą już na pierwszym miejscu a ja na drugim

Gość Chloe34
Dzięki, Jacek. Myślę, że nie ma mowy o żadnym fizycznym kontakcie. Kiedyś chciał mnie objąć, zupełnie bez podtekstów, ale jestem ostrożna :) Ach, ostatnio przeczytałam, że najbardziej tęsknisz, gdy siedzisz koło osoby, o której wiesz, że nigdy nie będzie twoja. No i gips :)

Gość HHCCGGG
pozostanie na amen tylko sentyment

Gość Chloe34
Kapturku - ok 30tki oboje

Gość HHCCGGG
a autorko a u was jaki wiek?

Gość HHCCGGG
a jak ma na imię ładne?

Gość Czerwony Kaptuuurek
a ja mialam kontakt fizyczny tzn.kiedys ja dotknęłam jego ramienia na pożegnanie,ostatnio on mojej reki no i na pożegnanie buziak w policzek:) ale u mnie to jest tak jak Jacek pisal...bardziej taka milosc braterska-drugi,starszy brat:)

Gość Chloe34
wyśmiejecie mnie - jestem normalną babką, miałam już facetów (nie iluś tam dużo, ale nie jednego czy dwóch) i już myślałam, że takie rzeczy mnie nie kręcą a tu takie achy od zwykłego dotknięcia palcami bo sobie coś tam podajemy :) Nie czerwienię się na jego widok, bez przesady, nie jestem pensjonarką, ale czuję te cholerne motyle, ktore bym najchętniej ukatrupiła :)

Gość Astoria1985r
Autorko w takim razie szacunek dla Ciebie, bo niejedna egoistka mimo wszystko próbowałaby go zdobyć. A swoją drogą to facet też nie jest fair skoro tak się zachowuje....

Gość cztery pensje
Jeżeli próbuje cię dotykać to bądź pewna że chce cię conajmniej raz wyruchać. bez obrazy.

Gość Chloe34
Astoria, dzięki. A facet się nie zachowuje prowokująco, naprawdę. Nie wiem, co myśli, co czuje - wolę nie wchodzić z nim na żadne takie tematy :) Chociaż myślę, że on się troszkę domyśla i najwyżej mu mnie troszkę żal :)

Gość cztery pensje
Gdyby nie chciał wykorzystać sytuacji, to uwierz mi, że by Ciebie nie dotykał. Dotyk to ważna rzecz przy uwodzeniu, ale jako głupia cipa możesz jeszcze o tym nie wiedzieć.

Gość cztery pensje
Kiedy następnym razem to zrobi zapytaj co słychać u żony.

Gość Chloe34
cztery pensje - jestem dużą dziewczynką, wiem kiedy facet gra na seks. Tu nie ma żadnych podchodów z jego czy mojej strony. Bez obrazy - ale Twoja uwaga jest wulgarna.

Gość cztery pensje
Zobaczysz jaka będzie reakcja.

Gość cztery pensje
Przepraszam za słowa myślałem, że to już po północy

Gość Chloe34
W ogóle wyrażasz się bardzo niegrzecznie. Nie czuj się zobowiązana do kontynuowania rozmowy w tym wątku. I nie dlatego, że używasz takiego słownictwa, ale dlatego, że sprowadzasz sytuację do (zapewne jedynej znanej Ci) relacji. Seksualnej.

Gość cztery pensje
Może się nie kontroluje, tak czy inaczej ta myśl nie daje mu spokoju.

Gość HHCCGGG
a jak ma na imię?

Gość cztery pensje
Wmawiaj sobie dalej. NA PEWNO ci ulży.

Gość Chloe34
Cztery pensje - może ty idź sobie ulżyć, bo najwyraźniej wszystko sprowadzasz do jednego. I tyle tego, zlatują się trolle.

Gość cztery pensje
Z jednej strony mówisz, że coiś między wami iskrzy a z drugiej zapierasz się jak mozesz, że jego dotyk nic nie znaczy :D

Gość Chloe34
Znaczy, ale nie w takim kontekście jak przedstawiasz (tłumaczę cierpliwie, chociaż nie wiem, po co). Nie wiem, czy to rozumiesz, ale są różne poziomy intymności, w tym erotycznej - nie wszystko zaczyna się i kończy (pardon my french) na ruchaniu - jak byłeś łaskaw(a) ująć.

Gość cztery pensje
Ale iskrzy czy nie ? :D

Gość sobb oli
Chloe, co Ci mogę doradzić z własnego doświadczenia - nie myśl o tym, nie pozwalaj sobie na tworzenie w wyobraźni sytuacji, które nie mogą nigdy zaistnieć w rzeczywistości... Ja też poczułam coś do kolegi, chociaż oboje mamy małżonków. Nie doszło między nami do niczego, poza spojrzeniami i słowami, których też nie powinno być. Na początku czułam się jak "na skrzydłach", a gdy uświadomiłam sobie z jakiego powodu tak jest, zaczął się problem. Trochę trwało, zanim oswoiłam te uczucia i poukładałam sobie wszystko w głowie, myślę, że dużo pomógł fakt, że bardzo rzadko się spotykaliśmy, nie pracujemy razem itd., bo gdyby tak było, to nie wyobrażam sobie tego. Ta sytuacja pokazała mi, jak łatwo stracić dystans i pozwolić ponieść się emocjom bez pokrycia. A potem zostaje wielka pustka i wyrzuty sumienia wobec osób, którym obiecało się "aż do śmierci".

Chloe Jeszcze moje 5 groszy. Niektórzy faceci (np. ja też) lubimy trochę flirtować z kobietami. Ale flirt może być (jak wszystko) rożnie odbierany. Dla facetów to może myć (jak dla mnie np) tylko zabawa, taka rozrywka. Ja gram we flirtowanie tylko z tymi którzy wiedzą że to zabawa i mają dystans. Siemka.