Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła modelka

Czy też odnosicie wrażenie że środowisko modeli jest zawistne

Polecane posty

Gość przyszła modelka

Mam 16lat, od małego wyrózniałam się wzrostem, zawsze byłam szczupła. W wieku 12lat zaczęłam intresować się modellingiem. Aby tochę wdrążyć się w tremat i poznać świat modeli zaczęłam czytać artukyły i oglądać rózne programy.Tak więc oglądałam zarówno polskie jak i zagraniczne- TOP model ale nie tylko (bo dużo tego oglądałam) i zaczęłam powoli odnosić wrzażenie, że ludzie w tym biznesie podkładają tam kłody pod swoje nogi, modelki chciałyby się wygryźć, nierzadko się obgadują i komentują swoje mankamenty. dziewczyny są o siebie zazdrosne że jedna odniosła sukces. Są krytyczne, bywają podłe. Ostatnio się zalogowałam na pewnym polskim forum o modelllingu, dziewczyny jadły tam dziewczynę bo opisywała szczegółowo swoje poszukiwania w agencji w dązeniu do celu- mówiły że się przechwala i g*wno je to obchodzi. Ona robiła to w temacie pt "czy się nadaję na modelkę" gdzie ludzie oceniają ciebie pod tym kontem na pdost zdjęć i danych. Zawistne dziewczyny zaczęły się czepiać wszystkiego, nawet tego że używała innej czcionki do pisania. Jak tak się zapoznaję z tym całym światkiem to coraz większe zaczynammieć wątpliwości. Nie jestem aż tak delikatna ale nie toleruję ludzi taskiego pokroju- wyniosłych i gniotących innych na swojej drodze. Co wy myślicie o tym, czy tylko ja mam takie wrażenie?

Gość dfdfdffgfgghgh
to pewnie masz wielkie stopy :O

Gość fhthytjytj
zazdrość i zawiść, dążenie po trupach do celu to w tym zawodzie norma, zawsze przyjdą, młodsze, ładniejsze, które nie cofną się przed niczym aby zabłysnąć, a modelki są traktowane przedmiotowo, one są tylko manekinami na których ubrania muszą dobrze wyglądać i tyle

Gość przyszła modelka
ja czasem odnoszę wrażenie też że wiele modelek jest wyniosłych i uważa się za lepsze od innych

Gość przyszła modelka
nie mam duzej stopy, nosze nr 43, sa wieksze

Gość przyszła modelka
może ktoś jeszcze się wypowie