Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfhbdgfbvc

Presja społeczeństwa na ciążę..uważam ze 50% decyduje sie z tego powodu

Polecane posty

Gość dfhbdgfbvc

wiem bo mam kilka przykładów

To chyba jakieś bezmózgi decydują się na dziecko tylko dlatego, że mama/ ciocia/ sąsiadka uważa, że powinno już być :O

Gość łojezuuuuuu
A jak każą skoczyć na łeb z mostu, to też skoczą? Nie wiedziałam, że w społeczeństwie mamy takich bezwolnych debili.

Gość hm hm hm mmmmm
Pewnie sa ku temu powody ze ludzie nie chca miec dzieci sami z siebie. Moze brak dobrej pracy, wlasnego M, finansow na dziecko? W koncu kobieta ktora zarabia a zajdzie w ciaze nie jest juz tak atrakcyjna dla pracodawcy jak wczesniej. A wiadomo o dobra robote trudno.

Gość Cytrynowe mango
No niestety gdyby rodzic mogly tylko zamozne pary, z dobrych domow, po studiach- najlepiej doktorzy, dorobiwszy sie domu z ogrodkiem, dwoch samochodow i dzialki na Jamakce.. To nie wiele by tych dzieci wogole bylo.. Ale takie sie tu czyta oczywiscie. Tak mozna wziac dziecko do takiego, a takiego mieszkania! z takimi zarobkami! A same siedza i biede klepia, wyzywaja frustracje anonimowo przez neta. Tak tak tu mozna byc kazdym. Mysle, ze jednak przychodzi czas, ze kazdy chce powiekszyc rodzine. Ja nie chcialam. Kochamy sie z mezem jak wariaci, jestesmy ze soba juz tyle jak na nasz wiek.. I wystarczala nam wlasna milosc. Dalej wystarcza ;) mozemy nie miec grosza przy duszy, ale nawazniejsze , ze jak sie przytulimy wieczorem cale zlo tego swiata odlatuje. Ale przyszedl ten czas, ze brakuje .. brakuje tego kochanego owoca naszej milosci.. Wciaz bedziemy sie kochac, ale ...no nie wiem skadś to przyszło i nie moze juz odejsc ;) Dlatego tak juz czekamy na naszego aniołka..