Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SNap

Czy mam szanse u tej dziewczyny?

Polecane posty

Gość SNap

Jest po studiach dziennych, ma dosc bogatych rodzicow prowadzacych firme budowlana, a ja taki szaraczek - mieszkam z rodzicami w bloku w 2 pokojach (dziele pokoj z bratem), studia skonczylem na poziomie licencjatu, i to zaoczne, pracuje jako doradca finansowy, zarobki dosc niskie (2-2,5 tys). Czym moge jej zaimponowac?

Gość sasasasasa tama
Niestety wiekszosc kobiet patrzy przede wszystkim na kase - w koncu po co harować jak mozna znalezc sponsora

Gość Fredka1990
Zaimponowac? Moze inteligencja, wiedza (na czyms sie chyba znasz), moze zainteresowaniami?

Gość gadatta
jak nie spróbujesz to sie nie przekonasz, bądź po prostu sobą, albo ona cię polubi i wydasz się jej ciekawy albo szybko się okaże że dziewczyna szuka kogoś innego

Gość SNap
Ale co zrobic, zeby nie popsuc wrazenia tej dziewczyny o mnie?

Gość SNap
up, up czy wystarczy jak wyliżę jej mamie szparkę na przywitanie???

Gość wolna i zniewolona
co za sierota bez jaj z ciebie:(, zachowuj się przyzwoicie to wystarczy, bądź uprzejmy, kulturalny, nie dłub w nosie, mów dziękuję itp. reszta to już chemia, która będzie lub nie, wspólne tematy, pasje też łączą ale to już musisz sprawdzić w realu

Gość SNap
zwykle wylizuję talerz po posiłku, nie mogę się wyzbyć tego przyzwyczajenia oraz wieczorami skradam się na podwórko sąsiada i kopuluję od tyłu z jego kozami, czy to jej będzie przeszkadzac?