Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IMO13837

Hej! Muzeumianka!

Polecane posty

Gość IMO13841
pijany kjójićek "smutne jest to ze przezywasz to bardziej niż ja" Zaraz bo czegoś nie rozumiem. Jak możesz przeżywać coś, czego jak sama powiedziałaś nie było? :classic_cool:

Gość oczarowana talentem twym
imo czy zrobiles jakies jeszcze cuda czy to twoje jedyne dziela?? bardzo chetnie bym wszytskie obejrzała !!!

Gość IMO13841
pijany kjójićek "bo nie było, chodzi o to zamieszanie i oburzenie na K." Oczywiście. ;) oczarowana talentem twym "imo czy zrobiles jakies jeszcze cuda czy to twoje jedyne dziela?? bardzo chetnie bym wszytskie obejrzała !!!" Trochę się tego już uzbierało, ale większość, to humor okolicznościowy. ;)

Gość oczarowana talentem twym
wklejcie tu jego dziela albo topiki w ktorych sie pojawily prosze :)

znowu mi wmawiasz :D ty i dyrektore byliście pierwsi co zrobili wokół tego szum :D a swoją drogą jesteś podejrzanie zamieszany w całą tą 'akcję' :D

Gość IMO13841
Prawa-tywa "NO i dlatego ja dałam cudzą" Ma się rozumieć. Wszakże Twoja fotka musiałaby być okraszona gustowną, papierową torbą. :classic_cool: Króliczek - to Dyrka taka złośliwa? Coraz bardziej lubię tego obojnaka. :P

Imo, wiem że mnie kochasz 😘 no skoro mi nie wierzycie ze jestem naprawde facetem no to ja wam przeciez nie bede ciagle tego powtarzac :classic_cool:

Gość IMO13841
Prawa-tywa "Imo, wiem że mnie kochasz" "...jestem naprawde facetem..." Dzięki Muzka - skutecznie robisz ze mnie geja. :classic_cool: pijany kjójićek "powinieneś wiedzieć lepiej" Co ja Ci na Skypie siedzę? :P

Gość IMO13841
Się nie wymigasz, drogi Króliczku. Bo nie przestanę, chrzanić o lotniczku. Zmiany tematu, Twe chytre próby. Nie zmienią faktu, że zwiał Ci luby. ;)